Nieuws

Bericht 401 t/m 410 van in totaal 600 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc krijgt aanval te verduren

04 februari 2014

Met nog twee speelrondes voor de boeg is de strijd om de play off-plaatsen spannend te noemen. Van aankomend tegenstander JMS/Hurry Up mag Eurotech Bevo Hc nog een stevige aanval verwachten op plaats 4.

lees meer

Spectaculaire bekerloting

31 januari 2014

De loting voor de achtste finales van het bekertoernooi heeft een spectaculair resultaat opgeleverd. Van de top 5 van de huidige ranglijst treffen 4 ploegen elkaar al in de ronde van de laatste 16.

lees meer

Gemakkelijk avondje voor Eurotech Bevo Hc

26 januari 2014

Het einde van de reguliere competitie nadert en daarmee ook de ontknoping in de strijd om de play off-plaatsen

lees meer

Eurotech Bevo Hc snakt naar punten

21 januari 2014

Na twee achtereenvolgende duels op vreemde bodem, moeten de heren van Eurotech Bevo Hc ook voor hun derde wedstrijd in het nieuwe jaar op reis. Eindbestemming is dit keer Den Haag.

lees meer

Puntloze start voor Eurotech Bevo Hc

20 januari 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc zijn het nieuwe jaar begonnen. In één week werden meteen twee duels afgewerkt tegen in beide gevallen hoger geplaatste teams. In beide gevallen werd verloren.

lees meer

Pittig dubbelprogramma voor Eurotech Bevo Hc

14 januari 2014

Het nieuwe jaar is twee weken oud en daarmee staat de Nederlandse eredivisie weer op het punt om uit haar winterslaap te ontwaken. Na de Limburgse Handbal Dagen in de slotdagen van december en de wedstrijden van het Nederlands team in de eerste weken van januari kunnen de spotlights weer volledig gericht worden op de strijd in de competitie.

lees meer

Nieuwe wedstrijddata voor Eurotech Bevo Hc

10 januari 2014

Terwijl de Oranje-heren op zondag 12 januari nog gaan proberen de laatste strohalm te grijpen voor WK-kwalificatie, richt de aandacht zich in handballend Nederland weer langzaam op de eredivisiecompetitie. Twee wedstrijden zijn daarom verplaatst.

lees meer

Spelers van Eredivisieclub BEVO geven handbalclinic bij MHV in Mill

04 januari 2014

Afgelopen vrijdagmiddag kwam de droom van vele jonge handballers uit. Handballen met spelers uit de top van de eredivisie. In de sporthal in Mill werd een clinic georganiseerd.

lees meer

Uitslagen Limburgse HandbalDagen

27 december 2013

Eurotech Bevo Hc is al jaren een vaste waarde in het deelnemersveld van de Limburgse HandbalDagen. Ook dit jaar is het team van Martin Vlijm van de partij.

lees meer

Eurotech Bevo Hc sluit jaar uitstekend af

22 december 2013

In de laatste competitiewedstrijd van 2013 stonden twee ploegen tegenover elkaar, die uitstekend in hun vel zaten.