Nieuws

Bericht 391 t/m 400 van in totaal 607 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc leeft toe naar 19 april

07 april 2014

Het is al weer 2 weken geleden dat de heren van Eurotech Bevo Hc hun laatste officiƫle wedstrijd speelden en het gaat nog een kleine 2 weken duren voor de eerst volgende op het programma staat.

lees meer

Wedstrijddata kruisfinales bekend

02 april 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben duidelijkheid gekregen over de speeldata voor de kruisfinalewedstrijden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc telt de weken af

30 maart 2014

In het weekend dat de Nederlandse competitie stil lag en de heren van Eurotech Bevo Hc niet in actie hoefden te komen, werd er in het Luxemburgse Differdange gestreden om de winst in de BeNeLux-liga.

lees meer

Volendam maatje te groot voor Eurotech Bevo Hc

23 maart 2014

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond afgelopen weekend al weer de laatste wedstrijd uit de play offs op het programma. De ploeg verkeerde nog in hosanna-stemming na de overtuigende winst op Hurry Up en plaatsing voor de kruisfinales.

lees meer

Eurotech Bevo Hc ontvangt lijstaanvoerder

18 maart 2014

Dankzij de knappe overwinning in Zwartemeer hebben de heren van Eurotech Bevo Hc zich net als Kras/Volendam voortijdig geplaatst voor de kruisfinales.

lees meer

Eurotech Bevo Hc naar kruisfinales!

17 maart 2014

Voor aanvang van het seizoen hadden de heren van Eurotech Bevo Hc zich een klassering in de top 4 tot doel gesteld. Om dat voor elkaar te krijgen dienden de mannen van coach Martin Vlijm zich te plaatsen voor de kruisfinales.

lees meer

Play offs voor Eurotech Bevo Hc in beslissende fase

11 maart 2014

Afgelopen weekend stond de derde speelronde van de play offs op het programma. De heren van Eurotech Bevo Hc kwamen daarin niet in actie en moesten toezien hoe de concurrenten in groep B streden om de punten.

lees meer

Volendam-horde te hoog voor Eurotech Bevo Hc

02 maart 2014

In de tweede speelronde van de play offs moesten de heren van Eurotech Bevo Hc op bezoek bij regerend landskampioen Kras/Volendam.

lees meer

Eurotech Bevo Hc op bezoek bij landskampioen

28 februari 2014

Na de bijzonder geslaagde start van de play offs met de ruime winst op Hurry Up, maken de heren van Eurotech Bevo Hc zich op voor de volgende test.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan niet pieken in bekerstrijd

28 februari 2014

Het is de heren van Eurotech Bevo Hc niet gelukt om de klus in het bekertoernooi te klaren. Na een boeiende strijd moesten de Heldenaren het onderspit delven tegen OCI/Lions.