Nieuws

Bericht 381 t/m 390 van in totaal 600 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc knokt zich terug in de race

22 april 2014

Vier handballoze weekenden hadden de spelers van Eurotech Bevo Hc uitgekeken naar de avond van zaterdag 19 april. Op die avond stond immers de eerste van twee kruisfinaleduels tegen FIQAS/Aalsmeer op het programma.

lees meer

Voorverkoop Kruisfinale

16 april 2014

Op zaterdag 19 april speelt Heren 1 de eerste kruisfinale wedstrijd in de Heuf tegen Aalsmeer. Vanwege de verwachte drukte zijn er al kaarten in de voorverkoop te verkrijgen.

lees meer

Doe mee aan de ‘Support Bevo Hc naar de finale-actie’ en win tickets voor de kruisfinale!

10 april 2014

Zaterdag 19 april speelt Bevo Hc zijn eerste wedstrijd in de kruisfinale tegen Aalsmeer. Aalsmeer komt op bezoek in De Heuf. Ter gelegenheid van deze kruisfinale hebben wij een actie opgezet om Heren 1 te supporteren op weg naar de finale van het landskampioenschap.

lees meer

Eurotech Bevo Hc leeft toe naar 19 april

07 april 2014

Het is al weer 2 weken geleden dat de heren van Eurotech Bevo Hc hun laatste officiële wedstrijd speelden en het gaat nog een kleine 2 weken duren voor de eerst volgende op het programma staat.

lees meer

Wedstrijddata kruisfinales bekend

02 april 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben duidelijkheid gekregen over de speeldata voor de kruisfinalewedstrijden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc telt de weken af

30 maart 2014

In het weekend dat de Nederlandse competitie stil lag en de heren van Eurotech Bevo Hc niet in actie hoefden te komen, werd er in het Luxemburgse Differdange gestreden om de winst in de BeNeLux-liga.

lees meer

Volendam maatje te groot voor Eurotech Bevo Hc

23 maart 2014

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond afgelopen weekend al weer de laatste wedstrijd uit de play offs op het programma. De ploeg verkeerde nog in hosanna-stemming na de overtuigende winst op Hurry Up en plaatsing voor de kruisfinales.

lees meer

Eurotech Bevo Hc ontvangt lijstaanvoerder

18 maart 2014

Dankzij de knappe overwinning in Zwartemeer hebben de heren van Eurotech Bevo Hc zich net als Kras/Volendam voortijdig geplaatst voor de kruisfinales.

lees meer

Eurotech Bevo Hc naar kruisfinales!

17 maart 2014

Voor aanvang van het seizoen hadden de heren van Eurotech Bevo Hc zich een klassering in de top 4 tot doel gesteld. Om dat voor elkaar te krijgen dienden de mannen van coach Martin Vlijm zich te plaatsen voor de kruisfinales.

lees meer

Play offs voor Eurotech Bevo Hc in beslissende fase

11 maart 2014

Afgelopen weekend stond de derde speelronde van de play offs op het programma. De heren van Eurotech Bevo Hc kwamen daarin niet in actie en moesten toezien hoe de concurrenten in groep B streden om de punten.