Nieuws

Bericht 311 t/m 320 van in totaal 607 berichten.

lees meer

Dario Polman eist strijd en volle hal tegen Bocholt

30 januari 2015

Dario Polman is klaar voor eerste finalewedstrijd van het seizoen. Bij winst zaterdag tegen Bocholt en verlies van opponent Hasselt, mag Targos Bevo Hc volgende week de Final Four organiseren van de BENE-League.

lees meer

Een overzicht: Wie wordt de vierde BENE-League Final4 deelnemer

30 januari 2015

Enkele dagen voor de laatste speeldag van de BENE-League gespeeld gaat worden mogen we wel constateren dat deze competitie alles waarvoor ze is opgezet waar heeft kunnen maken. Tot op de laatste speeldag is nog weinig beslist ook al zijn OCI-LIONS, United Tongeren en Hubo Initia Hasselt al zeker van deelname aan de finale4.

lees meer

Voor Hasselt en Bevo staat er meer op het spel dan de Final 4 spelen

27 januari 2015

Komend weekend vindt de ontknoping van de BENE-League plaats. Vier ploegen zijn nog in de race het laatste Final 4 ticket. Het is echter nog steeds niet duidelijk waar deze op 7 en 8 februari gespeeld gaan worden.

lees meer

Na het mirakel van Hasselt blijft Vlijm waakzaam

26 januari 2015

De handballers van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond een geweldige boost gekregen na de overwinning op Hubo Initita Hasselt. Na een ruststand van 12-15 verslaat de Nederlandse kampioen de Belgische kampioen in eigen huis met 23-25.

lees meer

Targos Bevo Hc meldt zich voor Final Four

25 januari 2015

Dankzij een verdiende 23-25 overwinning op Hubo Initia Hasselt heeft Targos Bevo Hc de vierde plek veroverd in de BENE-League. De eerste vier ploegen strijden begin volgende maand in een onderlinge competitie – Final Four - om de titel.

lees meer

Geblesseerde Jeroen van den Beucken wil final four spelen

23 januari 2015

Jeroen van den Beucken zal zaterdag de uitwedstrijd van Targos Bevo Hc tegen Hubo Initia Hasselt moeten missen vanwege een enkelblessure. Hij vertrouwt op de kwaliteiten van zijn ploeggenoten.

lees meer

Bevo coach Martin Vlijm voor de weken van de waarheid

23 januari 2015

Door Hans Schets - Half november gaf nog bijna niemand een cent om de kansen van Targos Bevo Hc om de final4 van de BENE-League te halen. De ploeg van trainer coach Martin Vlijm stond onderaan de ranglijst.

lees meer

Bart Ravensbergen bezorgt Targos Bevo Hc volle winst

19 januari 2015

Targos Bevo Hc heeft twee punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer. Dankzij Bart Ravensbergen. In de slotseconde pareerde de doelman op schitterende wijze een schot op zijn doel.

lees meer

WK-ganger Mark van den Beucken terug uit Engeland

16 januari 2015

Doelman Mark van den Beucken van Targo Bevo Hc kwalificeerde zich in Engeland met Jong Oranje voor het WK in Brazilië komende zomer. De focus nu gericht op de wedstrijd in de BENE-League zaterdag tegen FIQAS Aalsmeer.

lees meer

Targos Bevo HC begint aan laatste reeks wedstrijden BENE-League

13 januari 2015

Targos Bevo Hc hervat zaterdag de competitie in de BENE-League met de uitwedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer. Trainer Martin Vlijm hoopt op een goed resultaat. “We willen bij de eerste vier eindigen.”