Nieuws

Bericht 301 t/m 310 van in totaal 604 berichten.

lees meer

Bart Ravensbergen in dreamteam

08 februari 2015

Bart Ravensbergen is uitgeroepen tot beste keeper van Nederland en België. Dat gebeurde zondag in sporthal Hasselt na de verloren finale tegen OCI Lions.

lees meer

Targos Bevo Hc speelt finale BENE-League

08 februari 2015

Targos Bevo Hc speelt zondagmiddag in Hasselt de finale van de BENE-League. Opponent is OCI-Lions uit Sittard-Geleen. Bevo won de eerste wedstrijd van de Final 4 tegen favoriet Tongeren na verlenging: 32-33.

lees meer

‘Bevo maakt goede kans op titel’

05 februari 2015

Vorig jaar haalde Targos Bevo Hc vanuit een vierde positie de landstitel binnen. De ploeg van Martijn Vlijm kan dit staaltje herhalen tijdens de Final Four van de de BENE-League, zegt aanvoerder Pim Augustinus.

lees meer

Programma BENE-Leugue Final4

02 februari 2015

De BENE-League Final 4 2014-2015 zal, zo is zaterdagavond uiteindelijk beslist, komend weekend 7 en 8 februari in sporthal de Alverberg in Hasselt plaats vinden.

lees meer

Targos Bevo Hc na spektakstuk naar Final Four

02 februari 2015

Targos Bevo Hc speelt komend weekend de Final Four van de BENE-League in Hasselt. Bevo komt zaterdag uit tegen Tongeren. De andere wedstrijd gaat tussen Lions en Hasselt

lees meer

Na spannende avond wordt Bevo 4e Final4 finalist van de BENE-League

02 februari 2015

Het was een bijzonder spannende afsluitende handbalavond op de velden van de BENE-League. Er stond voor zeven van de acht ploegen nog iets op het spel. Tot de laatste snik werd er om gestreden.

lees meer

Speld van verdienste voor Lambert van Berlo

01 februari 2015

Lambert van Berlo werd gisteren na de wedstrijd onderscheiden met de ‘speld van verdienste’.

lees meer

Dario Polman eist strijd en volle hal tegen Bocholt

30 januari 2015

Dario Polman is klaar voor eerste finalewedstrijd van het seizoen. Bij winst zaterdag tegen Bocholt en verlies van opponent Hasselt, mag Targos Bevo Hc volgende week de Final Four organiseren van de BENE-League.

lees meer

Een overzicht: Wie wordt de vierde BENE-League Final4 deelnemer

30 januari 2015

Enkele dagen voor de laatste speeldag van de BENE-League gespeeld gaat worden mogen we wel constateren dat deze competitie alles waarvoor ze is opgezet waar heeft kunnen maken. Tot op de laatste speeldag is nog weinig beslist ook al zijn OCI-LIONS, United Tongeren en Hubo Initia Hasselt al zeker van deelname aan de finale4.

lees meer

Voor Hasselt en Bevo staat er meer op het spel dan de Final 4 spelen

27 januari 2015

Komend weekend vindt de ontknoping van de BENE-League plaats. Vier ploegen zijn nog in de race het laatste Final 4 ticket. Het is echter nog steeds niet duidelijk waar deze op 7 en 8 februari gespeeld gaan worden.