Nieuws

Bericht 301 t/m 310 van in totaal 607 berichten.

lees meer

'Mooie pot, daarna carnaval’

12 februari 2015

Targos Bevo Hc start zaterdag de nationale competitie met een thuiswedstrijd tegen Red Rag Tachos. De Heuf zal in een carnavalsstemming zijn. Daan Versleeuwen: “We zullen extra goed ons best doen. Hebben we een reden te meer om na afloop feest te vieren

lees meer

Targos Bevo Hc moet titel aan Lions laten

09 februari 2015

Targos Bevo Hc heeft de finale in de BENE-League in een heetgebakerd Limburgs onderonsje verloren tegen opponent OCI-Lions. In Hasselt werd het 25-27, na een ruststand van 14-15.

lees meer

Beelden finale BENE-League

08 februari 2015

Een korte samenvatting van de BENE-League-finale tussen Targos Bevo Hc en OCI Lions

lees meer

Bart Ravensbergen in dreamteam

08 februari 2015

Bart Ravensbergen is uitgeroepen tot beste keeper van Nederland en België. Dat gebeurde zondag in sporthal Hasselt na de verloren finale tegen OCI Lions.

lees meer

Targos Bevo Hc speelt finale BENE-League

08 februari 2015

Targos Bevo Hc speelt zondagmiddag in Hasselt de finale van de BENE-League. Opponent is OCI-Lions uit Sittard-Geleen. Bevo won de eerste wedstrijd van de Final 4 tegen favoriet Tongeren na verlenging: 32-33.

lees meer

‘Bevo maakt goede kans op titel’

05 februari 2015

Vorig jaar haalde Targos Bevo Hc vanuit een vierde positie de landstitel binnen. De ploeg van Martijn Vlijm kan dit staaltje herhalen tijdens de Final Four van de de BENE-League, zegt aanvoerder Pim Augustinus.

lees meer

Programma BENE-Leugue Final4

02 februari 2015

De BENE-League Final 4 2014-2015 zal, zo is zaterdagavond uiteindelijk beslist, komend weekend 7 en 8 februari in sporthal de Alverberg in Hasselt plaats vinden.

lees meer

Targos Bevo Hc na spektakstuk naar Final Four

02 februari 2015

Targos Bevo Hc speelt komend weekend de Final Four van de BENE-League in Hasselt. Bevo komt zaterdag uit tegen Tongeren. De andere wedstrijd gaat tussen Lions en Hasselt

lees meer

Na spannende avond wordt Bevo 4e Final4 finalist van de BENE-League

02 februari 2015

Het was een bijzonder spannende afsluitende handbalavond op de velden van de BENE-League. Er stond voor zeven van de acht ploegen nog iets op het spel. Tot de laatste snik werd er om gestreden.

lees meer

Speld van verdienste voor Lambert van Berlo

01 februari 2015

Lambert van Berlo werd gisteren na de wedstrijd onderscheiden met de ‘speld van verdienste’.