Nieuws

Bericht 31 t/m 40 van in totaal 607 berichten.

lees meer

Herpertz Bevo Hc verlengt contracten met trainers

07 april 2018

PEEL EN MAAS - Herpertz Bevo Hc heeft de contracten met trainer Jo Smeets en assistent-trainer Lambert van Berlo van de herenploeg verlengd.

lees meer

Robin Jansen en Niels Poot Actief met Oranje

04 april 2018

Het Nederlands Herenteam speelt in voorbereiding op de WK-playoff-wedstrijden in juni tegen Zweden een vierlandentoernooi in The Dome in Houten.

lees meer

Veerkrachtig Herpertz Bevo had overwinning verdiend

01 april 2018

PEEL EN MAAS - Een veerkrachtig Herpertz Bevo Hc had in Aalsmeer een overwinning verdiend. In de ultieme slotfase maakte Fiqas Aalsmeer de 28-28 gelijkmaker. Overigens had de thuisclub gedurende

lees meer

Zaterdag 31 maart Fiqas Aalsmeer - Herpertz Bevo Hc

29 maart 2018

Grote belangen voor Herpertz Bevo Hc. Zaterdagavond gaat de strijd om het kampioensschap verder met speelronde twee. Na de bekerwinst op Hurry-up beleefde Bevo vorige

lees meer

Halve finale beker LIONS-BEVO

29 maart 2018

17 APRIL om 20.30 De tegenstander in de halve finale van de beker is bekend. Bevo gaat officieel spelen tegen de LIONS. Plaats van handeling is de stadssporthal in Sittard.

lees meer

Kras Volendam wint verdiend in Panningen

25 maart 2018

PEEL EN MAAS - Herpertz Bevo Hc heeft de eerste wedstrijd in de kampioenspoule met 32-28 verloren van een slim spelend Kras Volendam. De beslissing viel al in de eerste helft toen Kras Volendam tegen een onthutsend zwak spelend Herpertz Bevo Hc met een 19-11 voorsprong ging rusten.

lees meer

Herpertz Bevo Hc wint bekerthriller

23 maart 2018

PANNINGEN - In een echte bekerthriller heeft Herpertz Bevo Hc de kwartfinale tegen JMS Hurry Up met 32-31 na verlenging gewonnen. Geen hoogstaande wedstrijd, het absurde scoreverloop, oplaaiende emoties,

lees meer

Kwartfinale beker Herpertz Bevo - JMS Hurry up

20 maart 2018

Donderdagavond is sporthal de Heuf het decor van de kwartfinale van het bekertoernooi. Herpertz Bevo Hc ontvangt thuis JMS/Hurry-up.

lees meer

Geen Final4 ondanks monsterzege Herpertz Bevo Hc

11 maart 2018

PANNINGEN – Koploper Achilles Bocholt met 40-27 verslaan op de slotdag van de competitie, maar de beloning bleef uit voor de ploeg van trainer Jo Smeets: geen plek in de Final4.

lees meer

Zaterdag 20.00: Herpertz Bevo Hc - Achilles Bocholt

09 maart 2018

Zaterdagavond is SportArena de Heuf het decor van Herpertz Bevo Hc tegen koploper Achilles Bocholt. Dit jaar is de BeneLeague spannender dan ooit. De beslissing gaat op de laatste speelronde vallen.