Nieuws

Bericht 271 t/m 280 van in totaal 563 berichten.

lees meer

Targos Bevo Hc meldt zich voor Final Four

25 januari 2015

Dankzij een verdiende 23-25 overwinning op Hubo Initia Hasselt heeft Targos Bevo Hc de vierde plek veroverd in de BENE-League. De eerste vier ploegen strijden begin volgende maand in een onderlinge competitie – Final Four - om de titel.

lees meer

Geblesseerde Jeroen van den Beucken wil final four spelen

23 januari 2015

Jeroen van den Beucken zal zaterdag de uitwedstrijd van Targos Bevo Hc tegen Hubo Initia Hasselt moeten missen vanwege een enkelblessure. Hij vertrouwt op de kwaliteiten van zijn ploeggenoten.

lees meer

Bevo coach Martin Vlijm voor de weken van de waarheid

23 januari 2015

Door Hans Schets - Half november gaf nog bijna niemand een cent om de kansen van Targos Bevo Hc om de final4 van de BENE-League te halen. De ploeg van trainer coach Martin Vlijm stond onderaan de ranglijst.

lees meer

Bart Ravensbergen bezorgt Targos Bevo Hc volle winst

19 januari 2015

Targos Bevo Hc heeft twee punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer. Dankzij Bart Ravensbergen. In de slotseconde pareerde de doelman op schitterende wijze een schot op zijn doel.

lees meer

WK-ganger Mark van den Beucken terug uit Engeland

16 januari 2015

Doelman Mark van den Beucken van Targo Bevo Hc kwalificeerde zich in Engeland met Jong Oranje voor het WK in Brazilië komende zomer. De focus nu gericht op de wedstrijd in de BENE-League zaterdag tegen FIQAS Aalsmeer.

lees meer

Targos Bevo HC begint aan laatste reeks wedstrijden BENE-League

13 januari 2015

Targos Bevo Hc hervat zaterdag de competitie in de BENE-League met de uitwedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer. Trainer Martin Vlijm hoopt op een goed resultaat. “We willen bij de eerste vier eindigen.”

lees meer

Jong Oranje naar WK Brazilië

11 januari 2015

Jong Oranje, met vier spelers van Targo Bevo Hc in de gelederen, heeft zich in Gillingham, Engeland, op meer dan overtuigende wijze geplaatst voor het WK in Brazilië.

lees meer

Targos Bevo Hc hofleverancier voor Heren Juniors selectie

07 januari 2015

Bondscoach Gino Smits heeft de definitieve selectie van de Nederlandse Heren Juniors voor het WK-kwalificatietoernooi in Gillingham bekend gemaakt.

lees meer

Handballers U19 maken veel progressie ten opzichte van België U19

24 december 2014

De Nederlandse handballers zijn maandag ochtend bij elkaar gekomen voor een tweedaagse trainingsstage ter voorbereiding op het internationale acht landen toernooi in het Duitse Merzig.

lees meer

Targos Bevo Hc sportploeg van het jaar 2014!!

15 december 2014

Vanavond werden in theather De Munt in Weert de Limburgse sportprijzen verdeeld. Het team van Targos Bevo Hc is hierbij uitgeroepen tot sportploeg van het jaar!