Nieuws

Bericht 21 t/m 30 van in totaal 607 berichten.

lees meer

Bekerfinale Herpertz Bevo HC - Fiqas/Aalsmeer

25 april 2018

De Heren 1 van Herpertz Bevo Hc zal op hemelvaartsdag 10 mei de Bekerfinale spelen tegen Fiqas/Aalsmeer. Deze finale zal plaatsvinden in het topsport-centrum in Almere, aanvang wedstrijd is 16.30 uur.

lees meer

Handbalstunt Herpertz Bevo Hc

22 april 2018

PEEL EN MAAS – Een mentaal ijzersterk Herpertz Bevo Hc heeft de eerste zege binnen in de kampioensgroep. In Volendam wisten de mannen van trainer Jo Smeets een 18-24 achterstand

lees meer

Ook Quinten Colman volgend seizoen weer in Panningen

21 april 2018

Herpertz Bevo Hc is zeer verheugd met het besluit van Quinten Colman om voor volgend seizoen bij te tekenen. De 21 jarige Belgisch international stond in de belangstelling van een Belgische topclub

lees meer

Doelman Mark van den Beucken terug op eigen bodem

20 april 2018

PANNINGEN - Mark van den Beucken keert volgend seizoen terug naar Herpertz Bevo Hc. De doelman komt over van de Duitse Bundesligaclub TBV Lemgo.

lees meer

Laatste strohalm voor Bevo op bezoek in Volendam

20 april 2018

Zaterdagavond gaat Herpertz Bevo Hc voor de vierde opeenvolgende keer een uitwedstrijd spelen. De ploeg reist af naar Noord-Holland waar Volendam de tegenstander is. Voor de mannen van Herpertz

lees meer

Herpertz Bevo Hc in bekerfinale

18 april 2018

PEEL EN MAAS –Herpertz Bevo Hc heeft voor een stunt gezorgd in de halve finale van de nationale beker. De ploeg uit Panningen won verdiend van landskampioen OCI/LIONS met 30-28 in Sittard.

lees meer

Robin Jansen genomineerd voor speler van het jaar

16 april 2018

Alle coaches in de eredivisie en BENE-League hebben hun stem uitgebracht. Viadas Trainavicius (Hurry Up), Joao Jacob (LIONS) en Robin Jansen (Bevo Hc) strijden om de titel voor beste speler

lees meer

Herpertz Bevo Hc verliest derby in slotfase

15 april 2018

PEEL EN MAAS –Herpertz Bevo Hc was driekwart van de wedstrijd in de derby gelijkwaardig aan landskampioen OCI Lions, maar in de slotfase sloeg de ervaren Sittardse ploeg genadeloos toe.

lees meer

Herpertz Bevo Hc verlengt contracten met spelers

09 april 2018

PEEL EN MAAS - Herpertz Bevo Hc heeft de contracten met aanvoerder Pim Augustinus en Dario Polman van de herenploeg verlengd. De beide heren komen dus in het nieuwe seizoen opnieuw uit voor de Panningse ploeg.

lees meer

Bekerfinales in Panningen!

09 april 2018

Wist u dat de bekerfinales voor het seizoen 2017-2018 gespeelt gaan worden in SportArena De Heuf in Panningen? Noteer hiervoor de datum van zondag 13 mei 2018.