Nieuws

Bericht 131 t/m 140 van in totaal 607 berichten.

lees meer

Talent van de week: Coen van der Sanden

17 december 2016

Zondag 18 december zal Coen van der Sanden het 'Talent van de Week' zijn bij het BENE-League duel Targos Bevo Hc - Hubo Initia Hasselt. Wij stelden Coen een aantal vragen.

lees meer

Rik Elissen: 'We hebben het handballen niet verleerd'

16 december 2016

Rik Elissen was niet alleen topscorer tegen Merksem Handbal, maar ook een van de uitblinkers aan de zijde van Targos Bevo Hc.

lees meer

Eetcafé De Stoep en Gloeiend bedankt

15 december 2016

Afgelopen zaterdag was Eetcafé De Stoep de balsponsor tijdens de wedstrijd Targos Bevo Hc - Merksem Handbal. De wedstrijdsponsor was Gloeiend.

lees meer

Overtuigende zege van ontketend Targos Bevo Hc

11 december 2016

Heel Targos Bevo Hc begroette met opluchting 32-19 zege op Merksem Handbal. De vierde zege kwam tot stand door een gemotiveerd Targos Bevo Hc, dat vanaf de eerste minuut de regie had.

lees meer

Jeroen van den Beucken: ‘We hebben geen Belgencomplex’

08 december 2016

Jeroen van den Beucken ontkent, dat Targos Bevo Hc een Belgencomplex heeft. “Het klopt wel, dat we onze drie overwinningen alleen maar behaald hebben tegen Nederlandse teams, maar we hebben echt geen Belgencomplex.

lees meer

'Special Guest' Jelle Versteegen

07 december 2016

Aankomende zaterdag zal bij de BENE-League wedstrijd Targos Bevo Hc - Merksem Handbal een 'Special Guest' zijn.

lees meer

Targos Bevo Hc vecht teveel tegen zichzelf

04 december 2016

Targos Bevo Hc begon veelbelovend tegen OCI Lions, maar na een kwartier in de eerste helft kwam de klad in het goede spel en kon de thuisclub met een 10-5 voorsprong gaan rusten. Na een korte goede periode na rust ging het na 12-8 goed mis.

lees meer

Pim Augustinus: “We laten ons niet gek maken”

02 december 2016

Zaterdag 3 december moet Targos Bevo Hc op bezoek bij aartsrivaal OCI-Lions in Sittard. De aanvoerder van Targos Bevo Hc blijft in zijn ploeg geloven. “We moeten de negatieve spiraal doorbreken."

lees meer

Bevo Tifosi maakt zich op voor dé derby van Limburg

01 december 2016

Aanstaande zaterdag staan de kampioen en de vicekampioen van Nederland voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. OCI-Lions ontvangt in de Fitland XL-hal aartsrivaal Targos/Bevo. Voor de harde kern van Bevo, de Bevo Tifosi, een mooie gelegenheid om weer eens groots uit te pakken.

lees meer

Wisselvallig Targos Bevo Hc verliest weer

25 november 2016

Ook tegen HC Visé BM heeft Targos Bevo Hc niet voor de ommekeer kunnen zorgen. Na een ruststand van 11-16 ging Targos Bevo Hc onderuit tegen de Belgische ploeg