Nieuws

Bericht 11 t/m 20 van in totaal 607 berichten.

lees meer

Gergö Lovas terug in de kleuren van Bevo Hc

30 mei 2018

PANNINGEN – Gergö Lovas (24) uit Roermond keert terug bij Herpertz Bevo Hc. De handballer speelde de afgelopen twee seizoenen in Hongarije bij Veszprémi KKFT.

lees meer

Bedankt namens de familie Jansen

23 mei 2018

Beste spelers, verzorgers, coaches van Bevo Bij deze willen wij jullie veel succes toewensen, zonder Robin helaas, maar we gaan elkaar zeker weer zien! Wij hebben genoten van jullie en onze tijd

lees meer

Ook Niels Poot verlengt contract bij Herpertz Bevo Hc

15 mei 2018

PANNINGEN – De linkshandige rechterhoekspeler Niels Poot (22) heeft besloten om ook voor het komende BENE-League seizoen opnieuw uit te komen voor Herpertz Bevo Hc.

lees meer

Herpertz Bevo Hc wint nationale beker

11 mei 2018

PEEL EN MAAS – Herpertz Bevo Hc heeft historie geschreven. Voor de eerste maal hebben de heren van Herpertz Bevo Hc de nationale beker gewonnen. In een zinderende bekerfinale versloeg Herpertz Bevo Hc

lees meer

HERPERTZ BEVO GRIJPT VOOR HET EERST IN HISTORIE BEKER

10 mei 2018

Herpertz/Bevo heeft voor het eerst in de clubhistorie de beker gepakt. In kolkend Almere waren de Limburgers te sterk voor FIQAS/Aalsmeer.

lees meer

Bekerfinale Herpertz Bevo - Fiqas Aalsmeer

08 mei 2018

Het is bijna zover! Donderdag 10 mei. De grote bekerfinale voor Herpertz Bevo Hc. Het is precies 10 jaar geleden dat de club uit Panningen voor het laatst in de finale stond.

lees meer

Herpertz Bevo Hc wint prestigeduel

06 mei 2018

PANNINGEN – Herpertz Bevo Hc heeft in de Heuf de kampioensgroep afgesloten met een 36-34 overwinning tegen landskampioen OCI Lions. De beide Limburgse ploegen maakten er een boeiende wedstrijd van.

lees meer

Bekerfinale donderdag10 mei 2018

01 mei 2018

Nog geen kans gehad bustickets te bemachtigen voor de bekerfinale van 10 mei a.s.? Geen nood!

lees meer

Jeroen en Nick van den Beucken verlengen bij Herpertz Bevo HC

30 april 2018

PANNINGEN - Herpertz Bevo HC kan komend seizoen opnieuw rekenen op de sterkhouders Jeroen en Nick van den Beucken, die dit seizoen een sterk verdedigingsduo vormen bij Herpertz Bevo HC.

lees meer

Handbalspektakel in Panningen

29 april 2018

PEEL EN MAAS – Herpertz Bevo Hc heeft in de Heuf na een zinderende handbalwedstrijd met 28-27 verloren van een iets koelbloediger Fiqas Aalsmeer. Door deze kleine nederlaag is Herpertz Bevo Hc uitgeschakeld