Nieuws

Bericht 991 t/m 1000 van in totaal 1552 berichten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Kelly Smits

01 februari 2014

Aankomend weekend spelen de dames van Eurotech BevoHc een thuiswedstrijd tegen Kwiek uit Raalte en er zal dus weer een speelster worden gepresenteerd. Deze week is dit: Kelly Smits. Kelly is 28 jaar en ze is één van de twee keepsters van het team. Inmiddels is dit al haar derde seizoen bij Bevo.

lees meer

Spectaculaire bekerloting

31 januari 2014

De loting voor de achtste finales van het bekertoernooi heeft een spectaculair resultaat opgeleverd. Van de top 5 van de huidige ranglijst treffen 4 ploegen elkaar al in de ronde van de laatste 16.

lees meer

Prinses Renske en prins Youri

27 januari 2014

Zadderdigaovend 25 jannewarie zien in unne gezellig drukke Wieksjlaag de neije jeugdhiërsers van de vastelaovend 2014 beij De Beringse Kuus oehtgekome.

lees meer

Werken voor bonnen

27 januari 2014

Beste leden en ouders van. De vrijdag voor de Carnaval vanaf 18.00 uur zoeken wij nog enkele vrijwilligers om mee te helpen bij de machtsoverdracht in de Heuf. Wij hebben 3 personen nodig voor frisdrank in te schenken, 5 personen voor het tussenbuffet en 2 personen in de eettent.

lees meer

Volendam Heren A1 op bezoek in De Heuf te Panningen

27 januari 2014

Op het Landelijke Competitieprogramma stond de returnwedstrijd gepland van Eurotech Bevo Heren A tegen KRAS Volendam Heren A1. Ietwat uitgelopen begonnen beide teams aan de Warming Up onder de ogen van het abitrale duo van vandaag.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc B2 vs BSAC DB1

27 januari 2014

De dames van Bevo ontvingen de koploper in de handbal-arena van Bevo. De dames waren erop gebrand om de punten in Panningen te houden en revanche te nemen op de nipt verloren uitwedstrijd tegen de dames uit Maasbree.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc blijven verliezen.

26 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het PSV die er voor zorgde dat de punten in Eindhoven bleven.

lees meer

Adjudant Jeroen Hegger

26 januari 2014

Op zondagmiddag 26 januari is Jeroen Hegger uitgeroepen als adjudant van de Jeugdprins Jor de iërste.

lees meer

Gemakkelijk avondje voor Eurotech Bevo Hc

26 januari 2014

Het einde van de reguliere competitie nadert en daarmee ook de ontknoping in de strijd om de play off-plaatsen

lees meer

Twee ploegen uit vorm....wie herpakt zich zaterdag?

25 januari 2014

De dames van Bevo verkeren duidelijk niet in topvorm. Dit in combinatie met enkele fysieke ongemakken heeft ervoor gezorgd dat met uitzondering van Westlandia thuis op 4 januari (de laatste overwinning) januari een maand lijkt te worden om snel te vergeten.