Nieuws

Bericht 981 t/m 990 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Erop of eronder (en afscheid nemen van enkele bekende gezichten)!

15 maart 2014

Dames 1 verspeelde vorige week haar riante uitgangspositie in de vierde periode. Er hoefde alleen nog te worden gewonnen bij de nummer laatst....

lees meer

Dames 1 presenteert: de keeperstrainers

15 maart 2014

Aanstaande zaterdag staat voor Dames 1 de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Inmiddels zijn alle speelsters al geïntroduceerd, maar natuurlijk zijn er nog meer mensen betrokken bij Dames 1.

lees meer

Play offs voor Eurotech Bevo Hc in beslissende fase

11 maart 2014

Afgelopen weekend stond de derde speelronde van de play offs op het programma. De heren van Eurotech Bevo Hc kwamen daarin niet in actie en moesten toezien hoe de concurrenten in groep B streden om de punten.

lees meer

Off day dames Eurotech Bevo Hc

09 maart 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn zaterdagavond tegen hun grootste nederlaag van dit seizoen aangelopen. Hekkensluiter Nieuw Heeten was op alle fronten de betere ploeg.

lees meer

Laatste loodjes nog wel van belang!

07 maart 2014

Na de succesvolle reeks van vier overwinningen op rij waren de dames toch wel toe aan een mini-break. Februari werd goed begonnen met twee ruime overwinningen, maar afgesloten met twee moeizame overwinningen op Internos en SEW in eigen huis.

lees meer

Volendam-horde te hoog voor Eurotech Bevo Hc

02 maart 2014

In de tweede speelronde van de play offs moesten de heren van Eurotech Bevo Hc op bezoek bij regerend landskampioen Kras/Volendam.

lees meer

Eurotech Bevo Hc op bezoek bij landskampioen

28 februari 2014

Na de bijzonder geslaagde start van de play offs met de ruime winst op Hurry Up, maken de heren van Eurotech Bevo Hc zich op voor de volgende test.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan niet pieken in bekerstrijd

28 februari 2014

Het is de heren van Eurotech Bevo Hc niet gelukt om de klus in het bekertoernooi te klaren. Na een boeiende strijd moesten de Heldenaren het onderspit delven tegen OCI/Lions.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A starten Limburgse Beker positief

26 februari 2014

Afgelopen weekend reisden onze mannen af naar Heerlen om in te stromen in de Limburgse Bekerwedstrijden. In de Palemig hal te Heerlen werd er aangefloten voor dit “Limburgs onderonsje”

lees meer

HARO Heren A op bezoek in De Heuf

26 februari 2014

De laatste wedstrijd van de Landelijke competitie stond afgelopen zondagmorgen op het programma.