Nieuws

Bericht 971 t/m 980 van in totaal 1530 berichten.

lees meer

Prinses Renske en prins Youri

27 januari 2014

Zadderdigaovend 25 jannewarie zien in unne gezellig drukke Wieksjlaag de neije jeugdhiërsers van de vastelaovend 2014 beij De Beringse Kuus oehtgekome.

lees meer

Werken voor bonnen

27 januari 2014

Beste leden en ouders van. De vrijdag voor de Carnaval vanaf 18.00 uur zoeken wij nog enkele vrijwilligers om mee te helpen bij de machtsoverdracht in de Heuf. Wij hebben 3 personen nodig voor frisdrank in te schenken, 5 personen voor het tussenbuffet en 2 personen in de eettent.

lees meer

Volendam Heren A1 op bezoek in De Heuf te Panningen

27 januari 2014

Op het Landelijke Competitieprogramma stond de returnwedstrijd gepland van Eurotech Bevo Heren A tegen KRAS Volendam Heren A1. Ietwat uitgelopen begonnen beide teams aan de Warming Up onder de ogen van het abitrale duo van vandaag.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc B2 vs BSAC DB1

27 januari 2014

De dames van Bevo ontvingen de koploper in de handbal-arena van Bevo. De dames waren erop gebrand om de punten in Panningen te houden en revanche te nemen op de nipt verloren uitwedstrijd tegen de dames uit Maasbree.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc blijven verliezen.

26 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het PSV die er voor zorgde dat de punten in Eindhoven bleven.

lees meer

Adjudant Jeroen Hegger

26 januari 2014

Op zondagmiddag 26 januari is Jeroen Hegger uitgeroepen als adjudant van de Jeugdprins Jor de iërste.

lees meer

Gemakkelijk avondje voor Eurotech Bevo Hc

26 januari 2014

Het einde van de reguliere competitie nadert en daarmee ook de ontknoping in de strijd om de play off-plaatsen

lees meer

Twee ploegen uit vorm....wie herpakt zich zaterdag?

25 januari 2014

De dames van Bevo verkeren duidelijk niet in topvorm. Dit in combinatie met enkele fysieke ongemakken heeft ervoor gezorgd dat met uitzondering van Westlandia thuis op 4 januari (de laatste overwinning) januari een maand lijkt te worden om snel te vergeten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Maud Versleeuwen

25 januari 2014

Aankomende zaterdag spelen de dames van EurotechBevoHC in Eindhoven tegen PSV. Tijd dus om weer een speelster te presenteren. Deze week is het weer een van de jonkies van de groep; Maud Versleeuwen. Maud woont in Panningen, is 17 jaar oud en speelt naast Dames 1 ook nog bij de Dames A.

lees meer

Geslaagde netwerkbijeenkomst bij Peelpush Meijel

24 januari 2014

De tweede netwerkbijeenkomst van de serie Limburg Onderneemt Meet&Greet TopSport in Limburg vond zondagmiddag 19 januari jl. plaats bij Volleybalvereniging Peelpush te Meijel.