Nieuws

Bericht 961 t/m 970 van in totaal 1530 berichten.

lees meer

Niveau hoog houden!

07 februari 2014

Het afgelopen weekend bracht een enorme opsteker voor de dames van Eurotech Bevo HC. In een partij waarin de dames zich qua inzet van hun beste kant lieten zien werd runner-up Kwiek in eigen huis naar een grote nederlaag toe gespeeld.

lees meer

Dames 1 presenteert: Linda van den Broek

07 februari 2014

Aanstaande zondag staat voor de Dames 1 al de op één na laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie voor dit seizoen op het programma. De dames reizen af naar Cothen, waar ze spelen tegen Fortissimo. Er zal dus weer een speelster van Dames 1 worden gepresenteerd: Linda van den Broek.

lees meer

Eurotech Bevo Hc krijgt aanval te verduren

04 februari 2014

Met nog twee speelrondes voor de boeg is de strijd om de play off-plaatsen spannend te noemen. Van aankomend tegenstander JMS/Hurry Up mag Eurotech Bevo Hc nog een stevige aanval verwachten op plaats 4.

lees meer

Na spannende wedstrijd winst van Heren A tegen Dongen

03 februari 2014

Op Zondag 2 Februari betraden de mannen van Coach Robin Gielen de sporthal in Dongen, De Salamander , voor de returnwedstrijd van de Landelijke competitie Heren A.

lees meer

Mooie overwinning dames Eurotech Bevo Hc

02 februari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond met ruime cijfers gewonnen van Klink Nijland/Kwiek uit Raalte.

lees meer

Entreeprijzen Play Off

02 februari 2014

Tijdens de Play Off wedstrijden van Heren 1 gelden de volgende entreeprijzen.

lees meer

Dames C1: Jong geleerd is.........

02 februari 2014

Vrijdag 10 januari, Dames C 1 dacht dat het een normale training zou zijn. Niemand had zich afgevraagd waarom ze alleen in het trainingsschema stonden, totdat de trainers Mien en Tonny ons bij elkaar riepen om te kijken wie er present was.

lees meer

Lastig, maar het wordt tijd voor punten...!

01 februari 2014

Al enkele weken hebben de dames van Bevo het moeilijk. In verschillende wedstrijden zijn er verscheidene kansen geweest om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar er werden steeds veel (100%-)kansen gemist.

lees meer

Dames 1 presenteert: Kelly Smits

01 februari 2014

Aankomend weekend spelen de dames van Eurotech BevoHc een thuiswedstrijd tegen Kwiek uit Raalte en er zal dus weer een speelster worden gepresenteerd. Deze week is dit: Kelly Smits. Kelly is 28 jaar en ze is één van de twee keepsters van het team. Inmiddels is dit al haar derde seizoen bij Bevo.

lees meer

Spectaculaire bekerloting

31 januari 2014

De loting voor de achtste finales van het bekertoernooi heeft een spectaculair resultaat opgeleverd. Van de top 5 van de huidige ranglijst treffen 4 ploegen elkaar al in de ronde van de laatste 16.