Nieuws

Bericht 961 t/m 970 van in totaal 1551 berichten.

lees meer

Volendam-horde te hoog voor Eurotech Bevo Hc

02 maart 2014

In de tweede speelronde van de play offs moesten de heren van Eurotech Bevo Hc op bezoek bij regerend landskampioen Kras/Volendam.

lees meer

Eurotech Bevo Hc op bezoek bij landskampioen

28 februari 2014

Na de bijzonder geslaagde start van de play offs met de ruime winst op Hurry Up, maken de heren van Eurotech Bevo Hc zich op voor de volgende test.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan niet pieken in bekerstrijd

28 februari 2014

Het is de heren van Eurotech Bevo Hc niet gelukt om de klus in het bekertoernooi te klaren. Na een boeiende strijd moesten de Heldenaren het onderspit delven tegen OCI/Lions.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A starten Limburgse Beker positief

26 februari 2014

Afgelopen weekend reisden onze mannen af naar Heerlen om in te stromen in de Limburgse Bekerwedstrijden. In de Palemig hal te Heerlen werd er aangefloten voor dit “Limburgs onderonsje”

lees meer

HARO Heren A op bezoek in De Heuf

26 februari 2014

De laatste wedstrijd van de Landelijke competitie stond afgelopen zondagmorgen op het programma.

lees meer

Wervelende start Eurotech Bevo Hc

24 februari 2014

Maanden hadden de heren van Eurotech Bevo Hc toegeleefd naar de start van de play offs. In de 18 competitiewedstrijden ervoor hadden de mannen van coach Martin Vlijm deelname aan de strijd om het kampioenschap afgedwongen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc maakt zich op voor bekerderby

24 februari 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc zijn bezig aan de week van de waarheid. Na de succesvolle start tegen Hurry Up wacht de mannen van coach Martin Vlijm 5 dagen later opnieuw een belangrijk duel, ditmaal in de bekerstrijd.

lees meer

4e zege op rij dames Eurotech Bevo Hc

23 februari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond wederom hun wedstrijd weten te winnen. In een met name aanvallend matige wedstrijd wonnen ze uiteindelijk nipt van de reserves van SEW.

lees meer

Dames 1 presenteert: Niki Budai

21 februari 2014

Aankomende zaterdag staat er voor de Dames van Eurotech BevoHc wederom een thuiswedstrijd op het programma. Er zal voor de laatste keer dit seizoen een speelster worden gepresenteerd. Er is namelijk nog maar één speelster die ontbreekt in het rijtje; Nikolett (Niki) Budai.

lees meer

Blijven winnen en niveau weer opkrikken!

21 februari 2014

Voor diegenen, die de dames van Bevo een beetje volgen, is het duidelijk dat de dames deze maand aan een goede serie bezig zijn.