Nieuws

Bericht 951 t/m 960 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

…… en dat is nummer 3 in de bekerfinale …..

09 april 2014

Afgelopen zondag 6 april speelden de mannen van Heren 3 de halve bekerfinale tegen VIOS. De dames A en de heren A hadden zich al geplaatst voor de finale in Horst, nu “t derd” nog.

lees meer

Eurotech Bevo Hc leeft toe naar 19 april

07 april 2014

Het is al weer 2 weken geleden dat de heren van Eurotech Bevo Hc hun laatste officiële wedstrijd speelden en het gaat nog een kleine 2 weken duren voor de eerst volgende op het programma staat.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc veroveren koppositie!!!

06 april 2014

Afgelopen vrijdagavond reisden de dames van Eurotech Bevo Hc af naar de Ardennen ter “voorbereiding” op de belangrijke wedstrijd van zondag tegen Bentelo. Na een geslaagd team weekend werd er voorafgaand aan de wedstrijd nog een lunch genomen bij Da Kapello in Panningen.

lees meer

Eurotech Bevo heren A winnen met grote cijfers halve bekerfinale

05 april 2014

Deze Halve Finale bekerwedstrijd stond gepland voor het komende weekend in Beek maar werd op verzoek van Rapiditas verplaatst naar Vrijdag 4 April in Panningen Sport en Evenementen Centrum De Heuf.

lees meer

Belangrijke wedstrijd Dames 1

04 april 2014

Aanstaande zondag speelt Dames 1 in De Heuf een belangrijke wedstrijd tegen Bentelo. Afgelopen zondag hebben de dames Borhave in eigen huis verslagen en hierdoor ligt weer alles open in de nacompetitie.

lees meer

Wedstrijddata kruisfinales bekend

02 april 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben duidelijkheid gekregen over de speeldata voor de kruisfinalewedstrijden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc telt de weken af

30 maart 2014

In het weekend dat de Nederlandse competitie stil lag en de heren van Eurotech Bevo Hc niet in actie hoefden te komen, werd er in het Luxemburgse Differdange gestreden om de winst in de BeNeLux-liga.

lees meer

Uitstekende overwinning dames Eurotech Bevo Hc

30 maart 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om plek 1 in de nacompetitie.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A klaar voor Limburgse Halve Bekerfinale

30 maart 2014

Afgelopen Zondag 30 Maart waren de mannen van Heren A Hercules Den Haag te gast voor de laatste landelijke nacompetitiewedstrijd in De Heuf te Panningen.

lees meer

Drie teams in halve bekerfinale

30 maart 2014

Drie teams spelen a.s zondag in de halve finale van de beker.