Nieuws

Bericht 941 t/m 950 van in totaal 1597 berichten.

lees meer

Succesvolle Venlo Stormt voor Dames C1

26 mei 2014

In de ochtend van de belangrijkste dag in de Bevo-geschiedenis hebben de C1 dames de pittige Venlo Stormt wedstrijd doorstaan. Een knappe prestatie maar bovenal een perfecte dag voor de teamspirit.

lees meer

Sterkste talententeams verzamelen zich in Panningen

26 mei 2014

Op vrijdag 30 mei organiseert Eurotech Bevo Hc opnieuw het inmiddels traditionele Beloftentoernooi. Op de dag na Hemelvaartsdag komen ook dit keer alle toppers uit de Nederlandse jeugdcompetitie naar Panningen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc: KAMPIOEN!

26 mei 2014

Twee finalewedstrijden hadden al plaatsgevonden. Twee maal een andere winnaar. Twee maal slechts 1 doelpunt verschil. Een derde wedstrijd moest dus de beslissing brengen en duidelijk maken wie zich de nieuwe kampioen van Nederland mocht noemen.

lees meer

Bart Ravensbergen beste keeper van Nederland?

25 mei 2014

Ook dit jaar hebben de trainers uit de Eredivisie heren bepaald wie de beste keeper en meest waardevolle speler worden van het seizoen 2013-2014.

lees meer

Martin Vlijm laat zijn hart spreken

24 mei 2014

Voor aanvang van het seizoen kon Eurotech Bevo Hc groot nieuws melden. Martin Vlijm, de succestrainer van onder andere Volendam, wilde naar Panningen komen om daar als trainer met een groep jeugdige talenten aan de slag gaan.

lees meer

Peel en Maas cup wederom een groot succes

23 mei 2014

Woensdag middag 14 mei kon het dan eindelijk los barsten, de Peel en Maas cup ging weer van start. Nadat alle kinderen een gezamenlijke warming up hadden gedaan die ze van ‘’echte’’ handballers kregen kon de eerste wedstrijd van start gaan.

lees meer

Bevo Hc en Targos starten samenwerking

20 mei 2014

Zeven seizoenen lang waren de namen Eurotech en Bevo Hc onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor de komende 3 jaar zal de vereniging een samenwerking aangaan met Targos en verder gaan als Targos Bevo Hc

lees meer

Dames C1 starten voorbereiding Venlo-STORMT

20 mei 2014

De dames C1 zijn woensdag 14 mei jl. gestart met een speciale voorbereiding op het evenement Venlo-Stormt.

lees meer

Eurotech Bevo Hc bereidt zich voor op Beloftentoernooi

20 mei 2014

Talententeams uit de Nederlandse competitie hebben het al lange tijd met vette letters in hun agenda staan.

lees meer

Eurotech Bevo kan het (nog) niet afmaken

18 mei 2014

In een uitverkochte sporthal De Heuf in Panningen stond wedstrijd 2 uit de finaleserie om het Nederlands kampioenschap op het programma.