Nieuws

Bericht 941 t/m 950 van in totaal 1534 berichten.

lees meer

Play offs voor Eurotech Bevo Hc in beslissende fase

11 maart 2014

Afgelopen weekend stond de derde speelronde van de play offs op het programma. De heren van Eurotech Bevo Hc kwamen daarin niet in actie en moesten toezien hoe de concurrenten in groep B streden om de punten.

lees meer

Off day dames Eurotech Bevo Hc

09 maart 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn zaterdagavond tegen hun grootste nederlaag van dit seizoen aangelopen. Hekkensluiter Nieuw Heeten was op alle fronten de betere ploeg.

lees meer

Laatste loodjes nog wel van belang!

07 maart 2014

Na de succesvolle reeks van vier overwinningen op rij waren de dames toch wel toe aan een mini-break. Februari werd goed begonnen met twee ruime overwinningen, maar afgesloten met twee moeizame overwinningen op Internos en SEW in eigen huis.

lees meer

Volendam-horde te hoog voor Eurotech Bevo Hc

02 maart 2014

In de tweede speelronde van de play offs moesten de heren van Eurotech Bevo Hc op bezoek bij regerend landskampioen Kras/Volendam.

lees meer

Eurotech Bevo Hc op bezoek bij landskampioen

28 februari 2014

Na de bijzonder geslaagde start van de play offs met de ruime winst op Hurry Up, maken de heren van Eurotech Bevo Hc zich op voor de volgende test.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan niet pieken in bekerstrijd

28 februari 2014

Het is de heren van Eurotech Bevo Hc niet gelukt om de klus in het bekertoernooi te klaren. Na een boeiende strijd moesten de Heldenaren het onderspit delven tegen OCI/Lions.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A starten Limburgse Beker positief

26 februari 2014

Afgelopen weekend reisden onze mannen af naar Heerlen om in te stromen in de Limburgse Bekerwedstrijden. In de Palemig hal te Heerlen werd er aangefloten voor dit “Limburgs onderonsje”

lees meer

HARO Heren A op bezoek in De Heuf

26 februari 2014

De laatste wedstrijd van de Landelijke competitie stond afgelopen zondagmorgen op het programma.

lees meer

Wervelende start Eurotech Bevo Hc

24 februari 2014

Maanden hadden de heren van Eurotech Bevo Hc toegeleefd naar de start van de play offs. In de 18 competitiewedstrijden ervoor hadden de mannen van coach Martin Vlijm deelname aan de strijd om het kampioenschap afgedwongen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc maakt zich op voor bekerderby

24 februari 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc zijn bezig aan de week van de waarheid. Na de succesvolle start tegen Hurry Up wacht de mannen van coach Martin Vlijm 5 dagen later opnieuw een belangrijk duel, ditmaal in de bekerstrijd.