Nieuws

Bericht 931 t/m 940 van in totaal 1595 berichten.

lees meer

Winst dames C1 op VIOS-toernooi

09 juni 2014

Ondanks een magere bezetting ( 4 speelsters afwezig en eentje net terug van een blessure) startten de dames C 1 zwak in het toernooi van Vios.

lees meer

Veiling Kampioensshirts Heren 1!

05 juni 2014

De shirts van het kampioensteam van Heren 1 gaan geveild worden! Bemachtig nu het kampioensshirt van jouw favoriet en begin met bieden! Dit alles om de Europese ambitie van het team waar te maken.

lees meer

Sonni de Jonge naar Targos Bevo Hc

05 juni 2014

Terwijl de festiviteiten rond de nieuwe landskampioen nog in volle gang zijn, heeft Targos Bevo Hc het vizier ook al weer gericht op het nieuwe seizoen. In dat kader is de technische commissie bijzonder tevreden met de komst van Sonni de Jonge.

lees meer

Bart Ravensbergen verkozen tot beste doelman

05 juni 2014

In zijn eerste seizoen bij Targos Bevo Hc heeft Bart Ravensbergen behoorlijk van zich doen spreken.

lees meer

Veel succes voor jeugdteams op Leudaltoernooi

04 juni 2014

Afgelopen weekend speelden alle jeugdteams onder een stralend zonnetje op het veldtoernooi in Haelen. Er werden veel prijzen in de wacht gesleept.

lees meer

Kampioensreceptie Heren 1

03 juni 2014

Spanning, spektakel, uitzinnige vreugde. De finale om het landskampioenschap heeft voor eeuwig een plek gekregen in veel, heel veel geheugens. Voor het eerst in de clubhistorie legden de Bevo-mannen beslag op het kampioenschap van Nederland. Een succes voor de hele Bevo-familieā€¦en dat moet gevierd worden.

lees meer

StreetLeague: Kinderen ontmoeten dorpsgenoten

03 juni 2014

De StreetLeague Peel & Maas is een initiatief van VIA VVV dat in Peel & Maas uitgevoerd wordt door VELD7. De StreetLeague bestaat uit 9 activiteiten in Peel & Maas die gericht zijn op drie onderdelen; sporten, fair-play en buurtbijdragen.

lees meer

OCI LIONS wint Bevo HC Beloftentoernooi

29 mei 2014

Op vrijdag 30 mei stond het inmiddels traditionele Bevo HC Beloftentoernooi op het programma. Op de dag na Hemelvaartsdag kwamen ook dit keer alle toppers uit de Nederlandse jeugdcompetitie naar Panningen.

lees meer

Succesvolle Venlo Stormt voor Dames C1

26 mei 2014

In de ochtend van de belangrijkste dag in de Bevo-geschiedenis hebben de C1 dames de pittige Venlo Stormt wedstrijd doorstaan. Een knappe prestatie maar bovenal een perfecte dag voor de teamspirit.

lees meer

Sterkste talententeams verzamelen zich in Panningen

26 mei 2014

Op vrijdag 30 mei organiseert Eurotech Bevo Hc opnieuw het inmiddels traditionele Beloftentoernooi. Op de dag na Hemelvaartsdag komen ook dit keer alle toppers uit de Nederlandse jeugdcompetitie naar Panningen.