Nieuws

Bericht 931 t/m 940 van in totaal 1567 berichten.

lees meer

De meiden die er altijd zijn!

21 april 2014

Vanaf de start van het seizoen zijn er tot op dit moment 67 trainingen geweest voor de Dames C. Er zijn twee meiden die nog geen enkele training gemist hebben.

lees meer

U18/U22 Kortrijk (BE) te gast in de Heuf in Panningen

18 april 2014

Afgelopen Donderdagavond was de selectie van de Heren U18/U22 uit Kortrijk aanwezig in Panningen voor een test-duel tegen een mix van de Heren A en Heren 2.

lees meer

Belangrijke mededeling jeugdige supporters / verzekering

18 april 2014

Jeugdige supporters die tijdens de pauze van wedstrijden van handbalvereniging BEVO Hc het veld opgaan om te “spelen c.q. te handballen” doen dit op eigen verantwoording.

lees meer

Winnaars kaarten kruisfinale bekend

18 april 2014

De winnaar van de #Bevoselfie actie is bekend! Ook de winnaars van de Facebook en Twitter actie zijn bekend!

lees meer

Voorverkoop Kruisfinale

16 april 2014

Op zaterdag 19 april speelt Heren 1 de eerste kruisfinale wedstrijd in de Heuf tegen Aalsmeer. Vanwege de verwachte drukte zijn er al kaarten in de voorverkoop te verkrijgen.

lees meer

Een terug- en vooruitblik van Dames 1

16 april 2014

Het seizoen 2013/2014 kwam afgelopen weekend abrupt ten einde. De dames van Bevo verpletterden tegenstander Borhave gisteren in de eerste helft. In de tweede helft sijpelde echter door dat Kwiek er toch in was geslaagd om uit bij Bentelo te winnen.

lees meer

Zeer geslaagd ouder/kind toernooi Dames C en D!

14 april 2014

Afgelopen zondag speelden alle Dames C- en D-teams tegen hun ouders. Het was voor zowel jong als oud een zeer geslaagde dag met een hoog sportief gehalte. De meiden lieten in ieder geval goed zijn aan de ouders hoe er gehandbald moest worden!

lees meer

Succes Handbalschool bij Dortmund Cup

14 april 2014

bDe meiden selectie van de Handbalschool hebben hun eerst succes behaald, door het sterk bezette Dormund Cup toernooi te winnen in hun leeftijdsklasse. In de finale moesten ze het opnemen tegen de meiden van Dortmund.

lees meer

Geen play off voor Eurotech Bevo Hc ondanks overwinning

13 april 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun laatste wedstrijd in de nacompetitie ruim weten te winnen. Doordat concurrent Klink Nijland Kwiek in Bentelo wist te winnen spelen zij om een plek in de eredivisie tegen Hellas uit Den Haag.

lees meer

Doe mee aan de ‘Support Bevo Hc naar de finale-actie’ en win tickets voor de kruisfinale!

10 april 2014

Zaterdag 19 april speelt Bevo Hc zijn eerste wedstrijd in de kruisfinale tegen Aalsmeer. Aalsmeer komt op bezoek in De Heuf. Ter gelegenheid van deze kruisfinale hebben wij een actie opgezet om Heren 1 te supporteren op weg naar de finale van het landskampioenschap.