Nieuws

Bericht 921 t/m 930 van in totaal 1597 berichten.

lees meer

Gesprek van de week: Angela Steenbakkers

26 juni 2014

Soms dient zich in de sportwereld plotseling iemand aan die positief verrast. Angela Steenbakkers, oud speelster van Bevo Hc en afkomstig uit het Limburgse Beringe mag zich zo'n speelster noemen.

lees meer

Loting Bevo in Champions League

26 juni 2014

De handballers van landskampioen Targos Bevo Hc spelen in de voorronde van de Champions League tegen HC Meshkov Brest uit Wit-Rusland, HC Vojvodina uit Servië en Tatran Presov uit Slowakije.

lees meer

Verenigingsdag 2014 - Een mooie gezamenlijke afsluiting van het seizoen!

25 juni 2014

Als afsluiting van het geweldige seizoen komen we nog eenmaal bij elkaar en wel op zondag 29 juni. We sluiten dan met zijn allen het seizoen in stijl af op de verenigingsdag. Iedereen is welkom!

lees meer

Thijs van de Mortel maakt plaats bij Targos Bevo Hc

23 juni 2014

Na 9 seizoenen in actie te zijn gekomen voor Targos Bevo Hc, onderbroken door 3 seizoenen Bundesligahandbal in Duitsland, vindt Thijs van de Mortel het welletjes. De aimabele doelman, die in 2008 nog werd verkozen tot beste doelman in de Nederlandse eredivisie, hangt zijn handbalschoenen aan de wilgen.

lees meer

Piet Janssen verkozen tot recreant van het jaar!

23 juni 2014

Tijdens de BBT (Buitengewon Buiten Training) van de Heren Recreanten is Piet unaniem verkozen tot recreant van het jaar. Een titel waar iedere recreant het hele seizoen voor gaat!

lees meer

Vrijwilligersdag Bevo Hc op zondag 29 juni 2014

16 juni 2014

Beste vrijwilliger, omdat je goud waard bent voor onze vereniging willen we je hiervoor heel hartelijk bedanken. Het afgelopen seizoen heeft Bevo Hc niet zonder jou hulp gekund.

lees meer

BS de Kemp uit Egchel 3e op NK schoolhandbal

16 juni 2014

Omdat de jongens van BS de Kemp uit Egchel in mei Limburgs kampioen zijn geworden met het schoolhandbal mochten ze op zaterdag 14 juni naar Emmen toe om te strijden om het Nederlandse Kampioenschap.

lees meer

Meiden D2 tweede op NK Spelregeltest

16 juni 2014

De meiden van de D2 hebben zondag 15 juni tijdens de NK Spelregeltest in Rotterdam een mooie 2e plek behaald. Met hulp en steun van Mart Christiaens en enkele ouders werd deze dag gestart met diverse spellen, waarbij de kennis van spelregels in het handbal getest werd.

lees meer

Uitslag van de veiling Kampioensshirts Heren 1!

14 juni 2014

De uitslag van de veiling, die gisteravond om 0.00 uur is gesloten is bekend. Onder voorbehoud is dit de uitslag. * vanwege de drukte en slechte bereikbaarheid gisteravond kunnen er misschien nog wijzigingen plaatsvinden.

lees meer

NK Spelregeltest Dames D2

13 juni 2014

Zondag 15 juni a.s. neemt een zestal meiden van de D2 deel aan de NK Spelregeltest in Rotterdam. Zij hebben zich hiervoor tijdens de provinciale ronde in januari jl. via een 1e plek weten te plaatsen.