Nieuws

Bericht 921 t/m 930 van in totaal 1561 berichten.

lees meer

De Bevo Handbaldagen komen er weer aan!

01 mei 2014

Voor het 6de jaar op rij organiseert VELD7 in samenwerking met Eurotech / Bevo Hc een unieke handbalweek in de zomervakantie onder leiding van Daan Versleeuwen en Ron Klemann.

lees meer

Eurotech Bevo Hc versterkt zich voor nieuwe seizoen

29 april 2014

Alle aandacht bij handbalvereniging Eurotech Bevo Hc gaat momenteel uit naar het beslissende kruisfinaleduel tegen FIQAS/Aalsmeer. Toch wordt bij de club uit de gemeente Peel en Maas ook al vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc zet aanval in op finaleplek

22 april 2014

De handballers van Eurotech Bevo Hc maken zich op voor een zware klus in het tweede kruisfinaleduel tegen Aalsmeer. De Noordhollanders hebben immers een kleine voorsprong genomen in de race om een finaleplek.

lees meer

Eurotech Bevo Hc knokt zich terug in de race

22 april 2014

Vier handballoze weekenden hadden de spelers van Eurotech Bevo Hc uitgekeken naar de avond van zaterdag 19 april. Op die avond stond immers de eerste van twee kruisfinaleduels tegen FIQAS/Aalsmeer op het programma.

lees meer

De meiden die er altijd zijn!

21 april 2014

Vanaf de start van het seizoen zijn er tot op dit moment 67 trainingen geweest voor de Dames C. Er zijn twee meiden die nog geen enkele training gemist hebben.

lees meer

U18/U22 Kortrijk (BE) te gast in de Heuf in Panningen

18 april 2014

Afgelopen Donderdagavond was de selectie van de Heren U18/U22 uit Kortrijk aanwezig in Panningen voor een test-duel tegen een mix van de Heren A en Heren 2.

lees meer

Belangrijke mededeling jeugdige supporters / verzekering

18 april 2014

Jeugdige supporters die tijdens de pauze van wedstrijden van handbalvereniging BEVO Hc het veld opgaan om te “spelen c.q. te handballen” doen dit op eigen verantwoording.

lees meer

Winnaars kaarten kruisfinale bekend

18 april 2014

De winnaar van de #Bevoselfie actie is bekend! Ook de winnaars van de Facebook en Twitter actie zijn bekend!

lees meer

Voorverkoop Kruisfinale

16 april 2014

Op zaterdag 19 april speelt Heren 1 de eerste kruisfinale wedstrijd in de Heuf tegen Aalsmeer. Vanwege de verwachte drukte zijn er al kaarten in de voorverkoop te verkrijgen.

lees meer

Een terug- en vooruitblik van Dames 1

16 april 2014

Het seizoen 2013/2014 kwam afgelopen weekend abrupt ten einde. De dames van Bevo verpletterden tegenstander Borhave gisteren in de eerste helft. In de tweede helft sijpelde echter door dat Kwiek er toch in was geslaagd om uit bij Bentelo te winnen.