Nieuws

Bericht 911 t/m 920 van in totaal 1600 berichten.

lees meer

Targos Bevo Hc eindigt als zevende op de Select Cup 2014

11 augustus 2014

Afgelopen weekend nam de kersverse landskampioen Targos Bevo Hc deel aan de sterk bezette Select Cup 2014 in Dormagen, Neuss en Gummersbach.

lees meer

Seizoenkaarten

06 augustus 2014

Komend seizoen wordt een speciaal jaar voor de heren van Targos Bevo Hc. Na het eerste landskampioenschap in de historie van de club staan er dit seizoen weer een aantal interessante noviteiten op het programma. Bestel daarom nu al uw seizoenkaart!

lees meer

Internationaler Select-Cup mit starker Besetzung

05 augustus 2014

"Da muss man nicht weit fahren, um gute Mannschaften zu sehen", stellte René Witte an diesem Montag im Dormagener TSV Sportcenter die starke Besetzung des Handball Select-Cups während eines Pressegesprächs heraus.

lees meer

Vacature diverse PR werkzaamheden rondom Heren 1

04 augustus 2014

Begin dit jaar heeft Gréon van der Sterren aangegeven zijn taken als PR-medewerker neer te leggen. Omdat we verwachten dat het lastig zal zijn om één persoon te vinden die alle taken van hem gaat overnemen, willen we voor het nieuwe seizoen een team van tekstschrijvers en speakers samenstellen.

lees meer

Zin om mee te gaan naar de voorronde Champions League? - nog enkele plaatsen

23 juli 2014

Er zijn nog enkele plaatsen vrij om mee te reizen voor de voorronde Champions League wedstrijd in Brest. (Wit-Rusland) De kosten hiervoor zijn € 450,--. Dit is voor de reiskosten en verblijfskosten inclusief ontbijt en aanvragen visum. Reageer snel, want vol = vol

lees meer

Bene-League competitie 2014-2015

08 juli 2014

Op zaterdag 6 september gaat de eerste officiële Bene-League competitie van start. De beste vier ploegen van afgelopen seizoen uit Nederland en België spelen in vier en halve maand een hele competitie van veertien wedstrijden tot 30 januari.

lees meer

Inhaalwedstrijd Limburgse Bekerfinalewedstrijd 2014

03 juli 2014

Op Zondag 29 Juni om 13.00 werden beide teams verwacht in Sporthal De Berkel te Horst, om de destijds gestaakte Limburgse Bekerwedstrijd, in te halen.

lees meer

Pim Augustinus blijft teamcaptain Targos Bevo Hc

03 juli 2014

Hij was de captain van het team dat de landstitel en daarmee het grootste succes uit de clubhistorie wist binnen te behalen. Hij was één van de steunpilaren binnen de ploeg die een weergaloos seizoen doormaakte.

lees meer

Nieuwe trainers voor talententeam Targos Bevo Hc

03 juli 2014

Voor de vrij gekomen plaats bij het heren A-jeugd zijn de leden van de technische commissie opnieuw terecht gekomen bij een oud-speler. Tot nieuwe trainer/coach van het talententeam is Rob van Bokhoven benoemd.

lees meer

Start trainingen seizoen 2014-2015

01 juli 2014

Het seizoen is inmiddels afgelopen, maar er kan alweer uitgekeken worden naar het nieuwe seizoen!