Nieuws

Bericht 901 t/m 910 van in totaal 1561 berichten.

lees meer

Veel succes voor jeugdteams op Leudaltoernooi

04 juni 2014

Afgelopen weekend speelden alle jeugdteams onder een stralend zonnetje op het veldtoernooi in Haelen. Er werden veel prijzen in de wacht gesleept.

lees meer

Kampioensreceptie Heren 1

03 juni 2014

Spanning, spektakel, uitzinnige vreugde. De finale om het landskampioenschap heeft voor eeuwig een plek gekregen in veel, heel veel geheugens. Voor het eerst in de clubhistorie legden de Bevo-mannen beslag op het kampioenschap van Nederland. Een succes voor de hele Bevo-familie…en dat moet gevierd worden.

lees meer

StreetLeague: Kinderen ontmoeten dorpsgenoten

03 juni 2014

De StreetLeague Peel & Maas is een initiatief van VIA VVV dat in Peel & Maas uitgevoerd wordt door VELD7. De StreetLeague bestaat uit 9 activiteiten in Peel & Maas die gericht zijn op drie onderdelen; sporten, fair-play en buurtbijdragen.

lees meer

OCI LIONS wint Bevo HC Beloftentoernooi

29 mei 2014

Op vrijdag 30 mei stond het inmiddels traditionele Bevo HC Beloftentoernooi op het programma. Op de dag na Hemelvaartsdag kwamen ook dit keer alle toppers uit de Nederlandse jeugdcompetitie naar Panningen.

lees meer

Succesvolle Venlo Stormt voor Dames C1

26 mei 2014

In de ochtend van de belangrijkste dag in de Bevo-geschiedenis hebben de C1 dames de pittige Venlo Stormt wedstrijd doorstaan. Een knappe prestatie maar bovenal een perfecte dag voor de teamspirit.

lees meer

Sterkste talententeams verzamelen zich in Panningen

26 mei 2014

Op vrijdag 30 mei organiseert Eurotech Bevo Hc opnieuw het inmiddels traditionele Beloftentoernooi. Op de dag na Hemelvaartsdag komen ook dit keer alle toppers uit de Nederlandse jeugdcompetitie naar Panningen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc: KAMPIOEN!

26 mei 2014

Twee finalewedstrijden hadden al plaatsgevonden. Twee maal een andere winnaar. Twee maal slechts 1 doelpunt verschil. Een derde wedstrijd moest dus de beslissing brengen en duidelijk maken wie zich de nieuwe kampioen van Nederland mocht noemen.

lees meer

Bart Ravensbergen beste keeper van Nederland?

25 mei 2014

Ook dit jaar hebben de trainers uit de Eredivisie heren bepaald wie de beste keeper en meest waardevolle speler worden van het seizoen 2013-2014.

lees meer

Martin Vlijm laat zijn hart spreken

24 mei 2014

Voor aanvang van het seizoen kon Eurotech Bevo Hc groot nieuws melden. Martin Vlijm, de succestrainer van onder andere Volendam, wilde naar Panningen komen om daar als trainer met een groep jeugdige talenten aan de slag gaan.

lees meer

Peel en Maas cup wederom een groot succes

23 mei 2014

Woensdag middag 14 mei kon het dan eindelijk los barsten, de Peel en Maas cup ging weer van start. Nadat alle kinderen een gezamenlijke warming up hadden gedaan die ze van ‘’echte’’ handballers kregen kon de eerste wedstrijd van start gaan.