Nieuws

Bericht 901 t/m 910 van in totaal 1615 berichten.

lees meer

Opnieuw verlies dames Targos Bevo Hc

28 september 2014

Nadat de dames van Targos Bevo Hc vorige week in Eindhoven tegen hun eerste competitie nederlaag opliepen hebben ze zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen.

lees meer

Dames A2 sluiten oefensessie uitstekend af

28 september 2014

De dames A2 van Targos Bevo Hc speelde vandaag haar laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen de altijd sterk spelende dames 2 van Aristos uit Amsterdam.

lees meer

Targos Bevo Hc wint Supercup

28 september 2014

Landskampioen Targos Bevo Hc heeft in een enerverende wedstrijd tegen bekerwinnaar Volendam de Supercup gewonnen. De winst was dik verdiend.

lees meer

Ook Supercup voor Rijks en Steenbakkers

28 september 2014

Bij de dames ging de Supercup naar landskampioen SERCODAK/Dalfsen. Het team van de voormalige Bevo-speelsters Fenne Rijks en Angela Steenbakkers versloeg verliezend bekerfinalist Hellas met 26-14.

lees meer

Wedstrijden Supercup live op internet

25 september 2014

De wedstrijden om de Supercup zaterdag in De Heuf zullen live te volgen zijn op internet. Het is voor het eerst dat Targos Bevo Hc handbalwedstrijden live gaat streamen.

lees meer

Sonni de Jonge hoopt op fitte selectie

25 september 2014

Sonni de Jonge was afgelopen zaterdag een van de uitblinkers bij Targos Bevo Hc tegen KV Sasje (24-20). Komende zaterdag mag hij met Targos Bevo Hc op voor de eerste prijs van het seizoen.

lees meer

De Heuf decor voor duels om Supercup

23 september 2014

Sporthal De Heuf in Panningen vormt zaterdag het decor voor de wedstrijden om de Supercup.

lees meer

Heren 2 wint met ruime cijfers van Atomium '61

22 september 2014

Afgelopen zaterdag 20 september reisden de Heren 2 van Targos Bevo Hc af naar Rotterdam voor de reguliere competitiewedstrijd tegen Atomium '61. Na 60 minuten stond er een uitslag van 20-30 op het scorebord.

lees meer

Targos Bevo Hc wint van titelkandidaat

21 september 2014

Targos Bevo Hc heeft de tweede wedstrijd in de BENE-League verdiend gewonnen van titelkandidaat KV Sasja uit Antwerpen. In De Heuf werd het 24-20.

lees meer

Niek Jordens klaar voor confrontatie KV Sasja

18 september 2014

Wanneer een handballer tijdens een wedstrijd tegen de grond gaat en blijft liggen, dan is er echt iets aan de hand. We zagen het afgelopen zaterdag gebeuren in de wedstrijd Targos Bevo Hc – Lions, de openingswedstrijd in De Heuf van de BENE-League.