Nieuws

Bericht 901 t/m 910 van in totaal 1534 berichten.

lees meer

Winnaars kaarten kruisfinale bekend

18 april 2014

De winnaar van de #Bevoselfie actie is bekend! Ook de winnaars van de Facebook en Twitter actie zijn bekend!

lees meer

Voorverkoop Kruisfinale

16 april 2014

Op zaterdag 19 april speelt Heren 1 de eerste kruisfinale wedstrijd in de Heuf tegen Aalsmeer. Vanwege de verwachte drukte zijn er al kaarten in de voorverkoop te verkrijgen.

lees meer

Een terug- en vooruitblik van Dames 1

16 april 2014

Het seizoen 2013/2014 kwam afgelopen weekend abrupt ten einde. De dames van Bevo verpletterden tegenstander Borhave gisteren in de eerste helft. In de tweede helft sijpelde echter door dat Kwiek er toch in was geslaagd om uit bij Bentelo te winnen.

lees meer

Zeer geslaagd ouder/kind toernooi Dames C en D!

14 april 2014

Afgelopen zondag speelden alle Dames C- en D-teams tegen hun ouders. Het was voor zowel jong als oud een zeer geslaagde dag met een hoog sportief gehalte. De meiden lieten in ieder geval goed zijn aan de ouders hoe er gehandbald moest worden!

lees meer

Succes Handbalschool bij Dortmund Cup

14 april 2014

bDe meiden selectie van de Handbalschool hebben hun eerst succes behaald, door het sterk bezette Dormund Cup toernooi te winnen in hun leeftijdsklasse. In de finale moesten ze het opnemen tegen de meiden van Dortmund.

lees meer

Geen play off voor Eurotech Bevo Hc ondanks overwinning

13 april 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun laatste wedstrijd in de nacompetitie ruim weten te winnen. Doordat concurrent Klink Nijland Kwiek in Bentelo wist te winnen spelen zij om een plek in de eredivisie tegen Hellas uit Den Haag.

lees meer

Doe mee aan de ‘Support Bevo Hc naar de finale-actie’ en win tickets voor de kruisfinale!

10 april 2014

Zaterdag 19 april speelt Bevo Hc zijn eerste wedstrijd in de kruisfinale tegen Aalsmeer. Aalsmeer komt op bezoek in De Heuf. Ter gelegenheid van deze kruisfinale hebben wij een actie opgezet om Heren 1 te supporteren op weg naar de finale van het landskampioenschap.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc komen net tekort in Raalte

09 april 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun sterke optreden van afgelopen zondag tegen Bentelo geen vervolg kunnen geven.

lees meer

…… en dat is nummer 3 in de bekerfinale …..

09 april 2014

Afgelopen zondag 6 april speelden de mannen van Heren 3 de halve bekerfinale tegen VIOS. De dames A en de heren A hadden zich al geplaatst voor de finale in Horst, nu “t derd” nog.

lees meer

Eurotech Bevo Hc leeft toe naar 19 april

07 april 2014

Het is al weer 2 weken geleden dat de heren van Eurotech Bevo Hc hun laatste officiële wedstrijd speelden en het gaat nog een kleine 2 weken duren voor de eerst volgende op het programma staat.