Nieuws

Bericht 891 t/m 900 van in totaal 1537 berichten.

lees meer

Moment van de waarheid in tweede finaleduel

13 mei 2014

In het tweede duel van de best of three-finalestrijd om het Nederlands kampioen gaat de beslissing vallen. In sportarena De Heuf in Panningen zal beslist worden of er een derde duel moet volgen om de nieuwe kampioen aan te wijzen of dat Eurotech Bevo Hc voor het eerst in de clubhistorie beslag gaat leggen op de titel.

lees meer

Twee maal finalestrijd in handbalarena De Heuf

12 mei 2014

In recordtijd waren alle kaarten uitverkocht voor de tweede finalewedstrijd tussen Eurotech Bevo Hc en OCI/Lions.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint in hol van de Lions

12 mei 2014

De stofwolken van twee zinderende kruisfinales waren nog maar net opgetrokken. Zowel het duel in Aalsmeer, als in Volendam kende een bloedstollend spannende slotfase met uiteindelijk de bezoekende ploeg als winnaar.

lees meer

Heren A1: derde plaats op Nederlands Kampioenschap

10 mei 2014

Iets na 10 uur begon voor Heren A1 de strijd om het Nederlands Kampioenschap.

lees meer

NHV jeugdhandbalclinic 10 mei Panningen

07 mei 2014

Op 10 mei aanstaande zal er een NHV jeugdhandbalclinic over het nieuwe jeugdhandbal zijn in sporthal de Heuf in Panningen. Tijdens deze clinics geven speciale jeugdhandbal-deskundigen een korte uitleg over deze nieuwe speelwijze, maar ook het praktische gedeelte laten we zien en ervaren.

lees meer

Eurotech Bevo Hc gaat verder op ingeslagen weg

02 mei 2014

Afgelopen week hebben, met grote tevredenheid van de technische staf onder leiding van trainer/coach Martin Vlijm, een aantal steunpilaren van Heren 1 hun contract bij de club verlengd.

lees meer

De Bevo Handbaldagen komen er weer aan!

01 mei 2014

Voor het 6de jaar op rij organiseert VELD7 in samenwerking met Eurotech / Bevo Hc een unieke handbalweek in de zomervakantie onder leiding van Daan Versleeuwen en Ron Klemann.

lees meer

Eurotech Bevo Hc versterkt zich voor nieuwe seizoen

29 april 2014

Alle aandacht bij handbalvereniging Eurotech Bevo Hc gaat momenteel uit naar het beslissende kruisfinaleduel tegen FIQAS/Aalsmeer. Toch wordt bij de club uit de gemeente Peel en Maas ook al vooruitgekeken naar het nieuwe seizoen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc zet aanval in op finaleplek

22 april 2014

De handballers van Eurotech Bevo Hc maken zich op voor een zware klus in het tweede kruisfinaleduel tegen Aalsmeer. De Noordhollanders hebben immers een kleine voorsprong genomen in de race om een finaleplek.

lees meer

Eurotech Bevo Hc knokt zich terug in de race

22 april 2014

Vier handballoze weekenden hadden de spelers van Eurotech Bevo Hc uitgekeken naar de avond van zaterdag 19 april. Op die avond stond immers de eerste van twee kruisfinaleduels tegen FIQAS/Aalsmeer op het programma.