Nieuws

Bericht 891 t/m 900 van in totaal 1439 berichten.

lees meer

Speciale training voor BEVO dames E-jeugd

22 januari 2014

Dinsdag 21 januari kregen de dames E1-E2 en E4 van BEVO Hc een speciale training te verwerken. Op uitnodiging van het kader, Els Kersten, Jolanda Kuijper en Esmee Gootzen werd de training geleid door dames A trainer Frank Kersten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc snakt naar punten

21 januari 2014

Na twee achtereenvolgende duels op vreemde bodem, moeten de heren van Eurotech Bevo Hc ook voor hun derde wedstrijd in het nieuwe jaar op reis. Eindbestemming is dit keer Den Haag.

lees meer

Puntloze start voor Eurotech Bevo Hc

20 januari 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc zijn het nieuwe jaar begonnen. In één week werden meteen twee duels afgewerkt tegen in beide gevallen hoger geplaatste teams. In beide gevallen werd verloren.

lees meer

Wedstrijd van de gemiste kansen

20 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een ruststand van 10-13 uiteindelijk met 26-30 verloren van Bentelo. In het begin van de wedstrijd deden beide ploegen weinig voor elkaar onder.

lees meer

Dames B2 van Eurotech Bevo Hc zet zegereeks voort

20 januari 2014

Vorige week troffen de dames B2 van Eurotech Bevo Hc de dames van Vios B1. Een niet te onderschatte tegenstander, de dames moesten dus niet te makkelijk over deze wedstrijd denken en meteen vanaf het startsignaal volle bak er tegen aan gaan.

lees meer

Wendy van Wanrooij stopt vooralsnog als TC-lid aan de dameskant

19 januari 2014

Helaas heeft Wendy van Wanrooij besloten om per 31-12-2013 te stoppen als TC-lid aan de dameskant. Omdat ze een groter takenpakket heeft gekregen op haar werk is het voor haar niet meer mogelijk de werkzaamheden voor de TC met werk en privé te combineren.

lees meer

Overtuigende overwinning Bevo heren recreanten 1

18 januari 2014

Afgelopen donderdag stond de wedstrijd Eurotech Bevo Hc tegen Hercules op het programma. Een wedstrijd waar je nooit van te voren weet hoe deze gaat aflopen. Veel emotie, passie en vechtlust zijn de aspecten tijdens deze confrontaties.

lees meer

David tegen Goliath

18 januari 2014

De nummer 1 tegen de nummer 2 van de competitie. De mannen van Eurotech Bevo D1 ontvingen de reuzen van Manuel uit Venray. Een belangrijke wedstrijd voor de titel.

lees meer

Herpakken!

17 januari 2014

De dames van Bevo leken hard op weg zich omhoog te spelen in de dit jaar knotsgekke dames eerste divisie. Met uitzondering van koploper DSS en de laatste maanden wegzakkende twee onderste teams, Fortissimo en Nieuw Heeten, blijken de nrs. 2 tot en met 12 elke week tot verrassingen in staat.

lees meer

Dames 1 presenteert: Tessa en Ingrid

17 januari 2014

Zaterdag spelen de dames van Eurotech BevoHc een thuiswedstrijd tegen Bentelo. Het wordt dan ook weer eens tijd om een aanhanger van Dames 1 te presenteren! Deze week zijn dat er zelfs twee; Ingrid Janssen en Tessa Timmermans.