Nieuws

Bericht 861 t/m 870 van in totaal 1600 berichten.

lees meer

Heren 2 laat onnodig punten liggen in Mill

03 november 2014

In de wedstrijdbespreking was coach Robin Gielen zeer duidelijk. Een zeer defensieve verdediging en behoorlijk fysiek spel was te verwachten in deze ontmoeting.

lees meer

Dames C1 betrokken bij kop-staart botsing Nederweert

01 november 2014

Vanmorgen heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Randweg-Zuid bij Nederweert. Een team van Targos Bevo HC was hierbij betrokken.

lees meer

VriendenLoterij

28 oktober 2014

Het is voor de club erg fijn als er zoveel mogelijk mensen meespelen voor Bevo Hc bij de VriendenLoterij. Informeer eens bij bekenden of zij ook meespelen en dit wellicht voor de club willen doen.

lees meer

Heren 2 toont wilskracht tegen HARO Rotterdam

28 oktober 2014

Coach Robin Gielen was zeer zeker niet tevreden over het geleverde spel tegen W.H.C Hermes. Er werd onnodig verloren in Den Haag en afgelopen zondagmiddag mocht er geen herhaling plaatsvinden. HARO, onder leiding van oud Bevo-coach Piotr Konitz, was immers te gast in Paninngen.

lees meer

Dames A2 laten zich meeslepen met scheids en tegenstander

27 oktober 2014

Na de gewonnen wedstrijden van afgelopen weken stond nu de wedstrijd tegen Marsna A1 op het programma.

lees meer

Bevo met nederlaag terug uit Volendam

26 oktober 2014

De wedstrijd in de BENE-League leek op een kopie van de laatste paar wedstrijden, met veel fouten in het begin van de eerste en tweede helft. Dit euvel brak de ploeg van coach Martin Vlijm opnieuw op, ondanks de wederom getoonde vechtlust.

lees meer

Bart samen met de Oranje op weg naar EK 2016 kwalificatie

25 oktober 2014

Bondscoach Joop Fiege heeft zijn selectie voor de kwalificatiewedstrijden tegen Kroatiƫ en Noorwegen bekend gemaakt. Targos Bevo Hc-doelman Bart Ravensbergen maakt deel uit van deze selectie. Oranje reist volgende week met zestien man af naar Zagreb

lees meer

Dario Polman drie maanden uitgeschakeld

24 oktober 2014

Afgelopen week werd bekend dat de ploeg uit Panningen Dario Polman twee tot drie maanden moeten gaan missen. Een forse aderlating voor de landskampioen.

lees meer

Nipt verlies voor Targos Bevo Hc

24 oktober 2014

Landskampioen Targos Bevo Hc heeft de vierde wedstrijd in de BENE-League verloren van titelkandidaat Hasselt: 26-27.

lees meer

Bericht vanuit de dames van Bevo- Tussenscore en vooruitzicht op de toppers!

22 oktober 2014

Na ongeveer een kwart van de competitie staan de Bevo dames op een duidelijke vierde plaats. Waar vorig seizoen met moeite afstand werd genomen van de onderkant van de ranglijst gedurende de competitie, hebben de dames nu een duidelijke slag geslagen.