Nieuws

Bericht 861 t/m 870 van in totaal 1620 berichten.

lees meer

Lekker makkelijk de clubkas van Bevo Hc spekken doe je op barbecue.nl!

05 december 2014

Targos Bevo Hc doet mee met de unieke sponsoractie van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service. Van iedere bestelling die met onze speciale actiecode (Bevo) geplaatst wordt, zal A-Z van het totaalbedrag, 5% afdragen aan onze clubkas.

lees meer

Targos Bevo Hc klaar voor derby tegen OCI Lions

02 december 2014

Het goede nieuws is dat de ziekenboeg bij Bevo snel uitdunt. Sonni de Jonge en Dennis Vlijm kunnen spelen in Geleen. Alleen Dario Polman en Max de Lange zijn nog geblesseerd.

lees meer

Heren 2 haalt fors uit tegen Gemini

01 december 2014

Afgelopen zondagmiddag vond in De Heuf de eerste ontmoeting plaats met nieuwkomer Gemini uit Zoetermeer. Na een ruststand van 26-13 stond er na 60 minuten handbal een eindstand van 43-29 op het scorebord.

lees meer

Targos Bevo Hc hofleverancier selectie U21

30 november 2014

Zes spelers van Targos Bevo Hc zijn opgenomen in de voorlopige U 21 WK selectie voor de kwalificatie wedstrijden.

lees meer

Moeizame zege dames Targos Bevo Hc

30 november 2014

De dames van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond gewonnen van laagvlieger Westlandia, ook al kwam de zege moeizaam tot stand. Uiteindelijk kon het verschil pas in de laatste minuten gemaakt worden.

lees meer

Bevo Hc genomineerd voor Limburgs 'Sportploeg van het jaar'

24 november 2014

Ook dit jaar worden de beste Limburgse sporters van 2014 wederom onderscheiden met de Provinciale Sportprijs Limburg tijdens de Go for Gold Sportprijs Limburg bijeenkomst. De genomineerden zijn reeds door de vakjury bepaald.

lees meer

Targos Bevo Hc wint handbalthriller

23 november 2014

Drie minuten voor het einde van de wedstrijd keek de thuisploeg nog tegen een achterstand aan van twee punten. Op dat moment geloofde Nick de Kuyper - terug na een lange blessure - er even niet meer in.

lees meer

Regioselecties Limburg

22 november 2014

Na een selectieperiode van ongeveer 6 weken zijn onlangs de regioselecties bekend gemaakt.

lees meer

‘We willen iedere wedstrijd winnen’

21 november 2014

Targos Bevo Hc won eerder dit seizoen de Supercup in de thuiswedstrijd tegen Kras Volendam. In de BENE-League werd verloren in het palingdorp. Zaterdag spelen beide teams opnieuw tegen elkaar, in de Heuf. Robin Jansen blikt terug en vooruit.

lees meer

Targos Bevo Hc fors onderuit in Antwerpen

16 november 2014

Na de royale overwinning op Aalsmeer (33-26) geloofden de spelers weer in een plek bij de eerste vier. De vier beste ploegen in de BENE-League spelen begin volgend jaar de finaleronde.