Nieuws

Bericht 841 t/m 850 van in totaal 1561 berichten.

lees meer

Heren 2 verliest bekerwedstrijd met ruime cijfers

09 oktober 2014

Afgelopen woensdag werd in sporthal De Heuf de NHV bekerwedstrijd gespeeld tussen de talenten van Targos Bevo Hc en OCI/Lions. Niet alleen beide coaches, maar ook de spelers kennen zich goed.

lees meer

Targos Bevo Hc onderuit in Tongeren

06 oktober 2014

Targos Bevo Hc heeft zijn eerste wedstrijd in de BENE-League verloren. De ploeg van coach Martijn Vlijm was zaterdagavond kansloos in en tegen United HC Tongeren met 30-24.

lees meer

Heren 2 herstelt zich tegen HAVAS

06 oktober 2014

De mannen van coach Robin Gielen hadden iets goed te maken na de thuiswedstrijd tegen Sittardia, die afgelopen weekend verloren werd met 17-29. Zaterdagavond om 20.00 traden onze Bevo-mannen aan in Almere tegen HAVAS.

lees meer

Er valt wat te halen in Tongeren

03 oktober 2014

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd in de BENE-League tegen het Belgische Tongeren op het programma. Deze week werd Targos Bevo Hc echter opgeschrikt door het overlijden van E&O speler Danny Falke. Een bekende voor veel spelers. Dennis Vlijm over de vreemde voorbereiding.

lees meer

Heren recreanten 1 van Targos Bevo Hc sluiten de trainingsstage in harmonie af

02 oktober 2014

Het derde weekend in september sluiten de heren recreanten van Bevo hun voorbereiding af met een trainingsweekend/stage. Dit jaar ging de reis naar het Belgische Stavelot, een van de oudste steden van Belgiƫ

lees meer

Heren 2 Targos Bevo Hc onderschat Sittardia

29 september 2014

Heren 2 heeft afgelopen zondag een verdiende nederlaag geleden tegen provinciegenoot Sittardia. De ploeg van trainer/coach Robin Gielen ging onderuit met 19-27.

lees meer

Opnieuw verlies dames Targos Bevo Hc

28 september 2014

Nadat de dames van Targos Bevo Hc vorige week in Eindhoven tegen hun eerste competitie nederlaag opliepen hebben ze zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen.

lees meer

Dames A2 sluiten oefensessie uitstekend af

28 september 2014

De dames A2 van Targos Bevo Hc speelde vandaag haar laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen de altijd sterk spelende dames 2 van Aristos uit Amsterdam.

lees meer

Targos Bevo Hc wint Supercup

28 september 2014

Landskampioen Targos Bevo Hc heeft in een enerverende wedstrijd tegen bekerwinnaar Volendam de Supercup gewonnen. De winst was dik verdiend.

lees meer

Ook Supercup voor Rijks en Steenbakkers

28 september 2014

Bij de dames ging de Supercup naar landskampioen SERCODAK/Dalfsen. Het team van de voormalige Bevo-speelsters Fenne Rijks en Angela Steenbakkers versloeg verliezend bekerfinalist Hellas met 26-14.