Nieuws

Bericht 811 t/m 820 van in totaal 1439 berichten.

lees meer

Geen play off voor Eurotech Bevo Hc ondanks overwinning

13 april 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun laatste wedstrijd in de nacompetitie ruim weten te winnen. Doordat concurrent Klink Nijland Kwiek in Bentelo wist te winnen spelen zij om een plek in de eredivisie tegen Hellas uit Den Haag.

lees meer

Doe mee aan de ‘Support Bevo Hc naar de finale-actie’ en win tickets voor de kruisfinale!

10 april 2014

Zaterdag 19 april speelt Bevo Hc zijn eerste wedstrijd in de kruisfinale tegen Aalsmeer. Aalsmeer komt op bezoek in De Heuf. Ter gelegenheid van deze kruisfinale hebben wij een actie opgezet om Heren 1 te supporteren op weg naar de finale van het landskampioenschap.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc komen net tekort in Raalte

09 april 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun sterke optreden van afgelopen zondag tegen Bentelo geen vervolg kunnen geven.

lees meer

…… en dat is nummer 3 in de bekerfinale …..

09 april 2014

Afgelopen zondag 6 april speelden de mannen van Heren 3 de halve bekerfinale tegen VIOS. De dames A en de heren A hadden zich al geplaatst voor de finale in Horst, nu “t derd” nog.

lees meer

Eurotech Bevo Hc leeft toe naar 19 april

07 april 2014

Het is al weer 2 weken geleden dat de heren van Eurotech Bevo Hc hun laatste officiële wedstrijd speelden en het gaat nog een kleine 2 weken duren voor de eerst volgende op het programma staat.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc veroveren koppositie!!!

06 april 2014

Afgelopen vrijdagavond reisden de dames van Eurotech Bevo Hc af naar de Ardennen ter “voorbereiding” op de belangrijke wedstrijd van zondag tegen Bentelo. Na een geslaagd team weekend werd er voorafgaand aan de wedstrijd nog een lunch genomen bij Da Kapello in Panningen.

lees meer

Eurotech Bevo heren A winnen met grote cijfers halve bekerfinale

05 april 2014

Deze Halve Finale bekerwedstrijd stond gepland voor het komende weekend in Beek maar werd op verzoek van Rapiditas verplaatst naar Vrijdag 4 April in Panningen Sport en Evenementen Centrum De Heuf.

lees meer

Belangrijke wedstrijd Dames 1

04 april 2014

Aanstaande zondag speelt Dames 1 in De Heuf een belangrijke wedstrijd tegen Bentelo. Afgelopen zondag hebben de dames Borhave in eigen huis verslagen en hierdoor ligt weer alles open in de nacompetitie.

lees meer

Wedstrijddata kruisfinales bekend

02 april 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben duidelijkheid gekregen over de speeldata voor de kruisfinalewedstrijden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc telt de weken af

30 maart 2014

In het weekend dat de Nederlandse competitie stil lag en de heren van Eurotech Bevo Hc niet in actie hoefden te komen, werd er in het Luxemburgse Differdange gestreden om de winst in de BeNeLux-liga.