Nieuws

Bericht 811 t/m 820 van in totaal 1615 berichten.

lees meer

Targos Bevo Hc na spektakstuk naar Final Four

02 februari 2015

Targos Bevo Hc speelt komend weekend de Final Four van de BENE-League in Hasselt. Bevo komt zaterdag uit tegen Tongeren. De andere wedstrijd gaat tussen Lions en Hasselt

lees meer

Na spannende avond wordt Bevo 4e Final4 finalist van de BENE-League

02 februari 2015

Het was een bijzonder spannende afsluitende handbalavond op de velden van de BENE-League. Er stond voor zeven van de acht ploegen nog iets op het spel. Tot de laatste snik werd er om gestreden.

lees meer

Speld van verdienste voor Lambert van Berlo

01 februari 2015

Lambert van Berlo werd gisteren na de wedstrijd onderscheiden met de ‘speld van verdienste’.

lees meer

Dario Polman eist strijd en volle hal tegen Bocholt

30 januari 2015

Dario Polman is klaar voor eerste finalewedstrijd van het seizoen. Bij winst zaterdag tegen Bocholt en verlies van opponent Hasselt, mag Targos Bevo Hc volgende week de Final Four organiseren van de BENE-League.

lees meer

Een overzicht: Wie wordt de vierde BENE-League Final4 deelnemer

30 januari 2015

Enkele dagen voor de laatste speeldag van de BENE-League gespeeld gaat worden mogen we wel constateren dat deze competitie alles waarvoor ze is opgezet waar heeft kunnen maken. Tot op de laatste speeldag is nog weinig beslist ook al zijn OCI-LIONS, United Tongeren en Hubo Initia Hasselt al zeker van deelname aan de finale4.

lees meer

Voor Hasselt en Bevo staat er meer op het spel dan de Final 4 spelen

27 januari 2015

Komend weekend vindt de ontknoping van de BENE-League plaats. Vier ploegen zijn nog in de race het laatste Final 4 ticket. Het is echter nog steeds niet duidelijk waar deze op 7 en 8 februari gespeeld gaan worden.

lees meer

Gemakkelijke avond dames Targos Bevo Hc

26 januari 2015

De dames van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond ruim gewonnen van het reserve team van SEW.

lees meer

Na het mirakel van Hasselt blijft Vlijm waakzaam

26 januari 2015

De handballers van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond een geweldige boost gekregen na de overwinning op Hubo Initita Hasselt. Na een ruststand van 12-15 verslaat de Nederlandse kampioen de Belgische kampioen in eigen huis met 23-25.

lees meer

Targos Bevo Hc meldt zich voor Final Four

25 januari 2015

Dankzij een verdiende 23-25 overwinning op Hubo Initia Hasselt heeft Targos Bevo Hc de vierde plek veroverd in de BENE-League. De eerste vier ploegen strijden begin volgende maand in een onderlinge competitie – Final Four - om de titel.

lees meer

Geblesseerde Jeroen van den Beucken wil final four spelen

23 januari 2015

Jeroen van den Beucken zal zaterdag de uitwedstrijd van Targos Bevo Hc tegen Hubo Initia Hasselt moeten missen vanwege een enkelblessure. Hij vertrouwt op de kwaliteiten van zijn ploeggenoten.