Nieuws

Bericht 81 t/m 90 van in totaal 1638 berichten.

lees meer

Sporten, plezier en talentontwikkeling zijn belangrijke waarden voor Bevo HC

19 oktober 2018

Daarom is er een werkgroep aan het werk om te kijken hoe dit beter kan en hoe de Technische Commissie 2.0 eruit moet zien. We nodigen iedereen uit om hun zienswijze,

lees meer

Talent van de Week: Teun Peeters

19 oktober 2018

Deze week is Teun Peeters het Talent van de Week. Teun speelt in de E1 en zijn favoriete positie is de linkerhoek. Teun zal oplopen met zijn favoriete speler Dario Polman.

lees meer

Heren Bevo B1-Snelwiek Rotterdam B1 28-9

15 oktober 2018

Zaterdag de eerste wedstrijd van de heren B1 tegen Snelwiek.Vanaf het beginsignaal was al duidelijk dat Bevo heet was op de overwinning.

lees meer

Herpertz Bevo Hc speelt cruciaal duel tegen KV Sasja in Antwerpen

11 oktober 2018

Zaterdag in speelronde 5 gaat Herpertz Bevo Hc op bezoek bij Sasja uit Antwerpen. Voor Bevo moet deze wedstrijd gewonnen worden. De spelers weten wat de belangen zijn. Een ‘’slechte’’ start, zo zou je de beginfase van deze competitie kunnen noemen. 4 keer gespeeld en 4 keer verloren.

lees meer

Trotse sponsor over Bevo

11 oktober 2018

Asdesk al 1 jaar besmet met het Bevo Virus. Lees het verhaal van Daan Janssen Jaren geleden riep een straatgenoot van mij: Ik ben op zoek naar een voetballer voor in ons zaalvoetbal team. Interesse? Dit bleken bijna allemaal oud handballers te zijn.

lees meer

Talent van de week: Lisa Heijnen

01 oktober 2018

Bij de wedstrijd Bevo Hc - OCI/Lions zal Lisa Heijnen het Talent van de week zijn. Lisa is 11 jaar en speelt in de D4. Haar favoriete postities zijn keeper en cirkel. Bram van Grunsven is haar favoriete speler.

lees meer

Heren B1 naar Amstelveen voor Tritoernooi

30 september 2018

In de aanloop naar de competitie en op uitnodiging van Aalsmeer, stond er voor de heren B1 op zondagmorgen 23 september jl. een ritje in de stromende regen naar Amstelveen voor een tritoernooi op het programma.

lees meer

Wedstrijdverslag Olympia 89 - Bevo heren A jeugd

24 september 2018

De derde wedstrijd van het seizoen is weer voorbij. Naar een stroeve en moeizame openingsfase op de vroege zondag ochtend kwam Bevo op een achterstand van 5 doelpunten.

lees meer

Servische opbouwer Vuk Stevanovic naar Herpertz Bevo Hc

21 september 2018

PANNINGEN – Bekerwinnaar Herpertz Bevo Hc is er nog in geslaagd om net na de start van het BENE-League seizoen, het eerste herenteam te versterken met de Serviër Vuk Stevanovic (24).

lees meer

Talent van de week: Mara van den Dungen

21 september 2018

Vanavond zal Mara van den Dungen het Talent van de week zijn tijdens de eerste thuiswedstrijd van Heren 1. Mara speelt in de D4 en Dario Polman is haar favoriete speler. Kom allemaal naar de Heuf.