Nieuws

Bericht 81 t/m 90 van in totaal 1635 berichten.

lees meer

Herpertz Bevo Hc speelt cruciaal duel tegen KV Sasja in Antwerpen

11 oktober 2018

Zaterdag in speelronde 5 gaat Herpertz Bevo Hc op bezoek bij Sasja uit Antwerpen. Voor Bevo moet deze wedstrijd gewonnen worden. De spelers weten wat de belangen zijn. Een ‘’slechte’’ start, zo zou je de beginfase van deze competitie kunnen noemen. 4 keer gespeeld en 4 keer verloren.

lees meer

Trotse sponsor over Bevo

11 oktober 2018

Asdesk al 1 jaar besmet met het Bevo Virus. Lees het verhaal van Daan Janssen Jaren geleden riep een straatgenoot van mij: Ik ben op zoek naar een voetballer voor in ons zaalvoetbal team. Interesse? Dit bleken bijna allemaal oud handballers te zijn.

lees meer

Talent van de week: Lisa Heijnen

01 oktober 2018

Bij de wedstrijd Bevo Hc - OCI/Lions zal Lisa Heijnen het Talent van de week zijn. Lisa is 11 jaar en speelt in de D4. Haar favoriete postities zijn keeper en cirkel. Bram van Grunsven is haar favoriete speler.

lees meer

Heren B1 naar Amstelveen voor Tritoernooi

30 september 2018

In de aanloop naar de competitie en op uitnodiging van Aalsmeer, stond er voor de heren B1 op zondagmorgen 23 september jl. een ritje in de stromende regen naar Amstelveen voor een tritoernooi op het programma.

lees meer

Wedstrijdverslag Olympia 89 - Bevo heren A jeugd

24 september 2018

De derde wedstrijd van het seizoen is weer voorbij. Naar een stroeve en moeizame openingsfase op de vroege zondag ochtend kwam Bevo op een achterstand van 5 doelpunten.

lees meer

Servische opbouwer Vuk Stevanovic naar Herpertz Bevo Hc

21 september 2018

PANNINGEN – Bekerwinnaar Herpertz Bevo Hc is er nog in geslaagd om net na de start van het BENE-League seizoen, het eerste herenteam te versterken met de Serviër Vuk Stevanovic (24).

lees meer

Talent van de week: Mara van den Dungen

21 september 2018

Vanavond zal Mara van den Dungen het Talent van de week zijn tijdens de eerste thuiswedstrijd van Heren 1. Mara speelt in de D4 en Dario Polman is haar favoriete speler. Kom allemaal naar de Heuf.

lees meer

Herpertz Bevo Heren A1 – Hercules Heren A1

19 september 2018

Na een rommelige openingsfase stond Herpertz Bevo met 1-6 achter na 7 minuten spelen. Hercules Den-Haag pakte een time out, daardoor pakte Herpertz Bevo het spel weer op door enkele snelle tegenaanvallen

lees meer

Nederlaag voor Herpertz Bevo in openingsduel

17 september 2018

Zaterdagavond was het dan zover. De start van een nieuw seizoen in de BeneLeague. De ploeg van Johan Smeets ging op bezoek bij het ‘’vernieuwde’’ Hasselt.

lees meer

Foto’s jubileum kick-off en team presentaties beschikbaar

17 september 2018

Onze kick-off en teampresentaties van Zondag 2 September jl. waren een grandioos succes. Het aantal deelnemers ging onze verwachting te buiten. Willen jullie nog eens nagenieten?