Nieuws

Bericht 791 t/m 800 van in totaal 1535 berichten.

lees meer

Kom Dames 1 aanmoedigen in Mill!

10 november 2014

Morgenavond speelt Dames 1 in de beker een uitwedstrijd tegen MHV'81 Mill. De Dames kunnen jullie support goed gebruiken. Vanuit De Heuf rijden er 3 auto's naar Mill (vertrek 19.30 uur). Supporters kunnen meerijden.

lees meer

Targos Bevo Hc onderuit in Bocholt

10 november 2014

Targos Bevo Hc heeft de goede wedstrijd tegen Aalsmeer van afgelopen donderdag (33-26 winst) geen vervolg weten te geven. Het team van coach Martin Vlijm ging zondagmiddag onderuit in en tegen QubiQ A. Bocholt: 32-23.

lees meer

Bevo neemt afscheid van Wouter Leenen

08 november 2014

Targos Bevo Hc heeft donderdag officieel afscheid genomen van Wouter Leenen (23). Dat gebeurde in De Heuf na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Aalsmeer.

lees meer

Targos Bevo Hc verslaat Aalsmeer

07 november 2014

Targos Bevo Hc gaat zondag voor de winst in Bocholt. Met een knappe 33-26 overwinning op Aalsmeer tankte de ploeg van Martin Vlijm donderdagavond in De Heuf alvast zelfvertrouwen.

lees meer

‘Targos Bevo Hc gaat punten pakken’

04 november 2014

Na de verloren wedstrijden tegen Topolcany, Hasselt en Volendam had de ploeg van coach Martin Vlijm een week vrijaf. De trainingen zijn benut om de technische fouten uit de ploeg te krijgen.

lees meer

Heren 2 laat onnodig punten liggen in Mill

03 november 2014

In de wedstrijdbespreking was coach Robin Gielen zeer duidelijk. Een zeer defensieve verdediging en behoorlijk fysiek spel was te verwachten in deze ontmoeting.

lees meer

Dames C1 betrokken bij kop-staart botsing Nederweert

01 november 2014

Vanmorgen heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Randweg-Zuid bij Nederweert. Een team van Targos Bevo HC was hierbij betrokken.

lees meer

VriendenLoterij

28 oktober 2014

Het is voor de club erg fijn als er zoveel mogelijk mensen meespelen voor Bevo Hc bij de VriendenLoterij. Informeer eens bij bekenden of zij ook meespelen en dit wellicht voor de club willen doen.

lees meer

Heren 2 toont wilskracht tegen HARO Rotterdam

28 oktober 2014

Coach Robin Gielen was zeer zeker niet tevreden over het geleverde spel tegen W.H.C Hermes. Er werd onnodig verloren in Den Haag en afgelopen zondagmiddag mocht er geen herhaling plaatsvinden. HARO, onder leiding van oud Bevo-coach Piotr Konitz, was immers te gast in Paninngen.

lees meer

Dames A2 laten zich meeslepen met scheids en tegenstander

27 oktober 2014

Na de gewonnen wedstrijden van afgelopen weken stond nu de wedstrijd tegen Marsna A1 op het programma.