Nieuws

Bericht 771 t/m 780 van in totaal 1533 berichten.

lees meer

Targos Bevo Hc knokkend onderuit in Sittard

08 december 2014

Targos Bevo Hc heeft de uitwedstrijd tegen OCI Lions in de BENE-League verloren met 21-18. Bij rust stond er 11-5 op het scorebord. Bevo knokte zich terug in de tweede helft, maar kwam op het eind net tekort.

lees meer

Gelijkspel dames Targos Bevo Hc

07 december 2014

In een wederom matige wedstrijd hebben de dames van Targos Bevo Hc zaterdag de punten gedeeld met DSVD uit Deurningen.

lees meer

Targos Bevo Hc met goed gevoel naar Sitard

05 december 2014

Targos Bevo Hc speelt zaterdag de derby uit tegen OCI Lions. Lambert van Berlo blikt vooruit. De assistent-trainer ziet kansen. “We gaan er met een goed gevoel naartoe.”

lees meer

Lekker makkelijk de clubkas van Bevo Hc spekken doe je op barbecue.nl!

05 december 2014

Targos Bevo Hc doet mee met de unieke sponsoractie van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service. Van iedere bestelling die met onze speciale actiecode (Bevo) geplaatst wordt, zal A-Z van het totaalbedrag, 5% afdragen aan onze clubkas.

lees meer

Targos Bevo Hc klaar voor derby tegen OCI Lions

02 december 2014

Het goede nieuws is dat de ziekenboeg bij Bevo snel uitdunt. Sonni de Jonge en Dennis Vlijm kunnen spelen in Geleen. Alleen Dario Polman en Max de Lange zijn nog geblesseerd.

lees meer

Heren 2 haalt fors uit tegen Gemini

01 december 2014

Afgelopen zondagmiddag vond in De Heuf de eerste ontmoeting plaats met nieuwkomer Gemini uit Zoetermeer. Na een ruststand van 26-13 stond er na 60 minuten handbal een eindstand van 43-29 op het scorebord.

lees meer

Targos Bevo Hc hofleverancier selectie U21

30 november 2014

Zes spelers van Targos Bevo Hc zijn opgenomen in de voorlopige U 21 WK selectie voor de kwalificatie wedstrijden.

lees meer

Moeizame zege dames Targos Bevo Hc

30 november 2014

De dames van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond gewonnen van laagvlieger Westlandia, ook al kwam de zege moeizaam tot stand. Uiteindelijk kon het verschil pas in de laatste minuten gemaakt worden.

lees meer

Bevo Hc genomineerd voor Limburgs 'Sportploeg van het jaar'

24 november 2014

Ook dit jaar worden de beste Limburgse sporters van 2014 wederom onderscheiden met de Provinciale Sportprijs Limburg tijdens de Go for Gold Sportprijs Limburg bijeenkomst. De genomineerden zijn reeds door de vakjury bepaald.

lees meer

Targos Bevo Hc wint handbalthriller

23 november 2014

Drie minuten voor het einde van de wedstrijd keek de thuisploeg nog tegen een achterstand aan van twee punten. Op dat moment geloofde Nick de Kuyper - terug na een lange blessure - er even niet meer in.