Nieuws

Bericht 751 t/m 760 van in totaal 1561 berichten.

lees meer

Zaterdag 7 februari: kledinginzamelingsactie bij De Heuf

04 februari 2015

Van 10.00 uur – 13.00 kan iedereen op zaterdag 7 februari oude (geen vodden) kleding inleveren bij De Heuf. Begin dus met het verzamelen van kleding.

lees meer

Targos Bevo Hc meet zich met beste ploeg van Nederland

04 februari 2015

Het damesteam van Targos Bevo Hc speelt woensdag voor de beker tegen Dalfsen. De ploeg uit Overijssel is al vier jaar op rij kampioen van Nederland en tevens bekerhouder.

lees meer

Geslaagde Meet & Greet bij gastheer Targos Bevo Hc - Limburg Onderneemt

04 februari 2015

Afgelopen zaterdag, was er een Meet & Greet vanuit Limburg Onderneemt. Targos Bevo Hc was de gastheer van een mooie avond waarin de businessclub van Peelpush (volleybal), BSW (basketbal), VVV-Venlo (voetbal) en Bevo Hc (handbal) elkaar ontmoetten. Bekijk enkele filmpjes die tijdens deze avond getoond werden.

lees meer

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV ondertekent nieuw contract

04 februari 2015

Zaterdag 31 januari zette ook eigenaar Jack Willems van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV zijn handtekening onder een vernieuwd contract met Targos Bevo Hc.

lees meer

Rabobank Peel Maas en Leudal sponsort Targos Bevo Hc

03 februari 2015

Zaterdag 31 januari zette directeur Bedrijven Thijs Janssen van Rabobank Peel Maas en Leudal in Panningen zijn handtekening onder een driejarig sponsorcontract met Targos Bevo Hc.

lees meer

Programma BENE-Leugue Final4

02 februari 2015

De BENE-League Final 4 2014-2015 zal, zo is zaterdagavond uiteindelijk beslist, komend weekend 7 en 8 februari in sporthal de Alverberg in Hasselt plaats vinden.

lees meer

Targos Bevo Hc na spektakstuk naar Final Four

02 februari 2015

Targos Bevo Hc speelt komend weekend de Final Four van de BENE-League in Hasselt. Bevo komt zaterdag uit tegen Tongeren. De andere wedstrijd gaat tussen Lions en Hasselt

lees meer

Na spannende avond wordt Bevo 4e Final4 finalist van de BENE-League

02 februari 2015

Het was een bijzonder spannende afsluitende handbalavond op de velden van de BENE-League. Er stond voor zeven van de acht ploegen nog iets op het spel. Tot de laatste snik werd er om gestreden.

lees meer

Speld van verdienste voor Lambert van Berlo

01 februari 2015

Lambert van Berlo werd gisteren na de wedstrijd onderscheiden met de ‘speld van verdienste’.

lees meer

Dario Polman eist strijd en volle hal tegen Bocholt

30 januari 2015

Dario Polman is klaar voor eerste finalewedstrijd van het seizoen. Bij winst zaterdag tegen Bocholt en verlies van opponent Hasselt, mag Targos Bevo Hc volgende week de Final Four organiseren van de BENE-League.