Nieuws

Bericht 661 t/m 670 van in totaal 1412 berichten.

lees meer

‘We willen iedere wedstrijd winnen’

21 november 2014

Targos Bevo Hc won eerder dit seizoen de Supercup in de thuiswedstrijd tegen Kras Volendam. In de BENE-League werd verloren in het palingdorp. Zaterdag spelen beide teams opnieuw tegen elkaar, in de Heuf. Robin Jansen blikt terug en vooruit.

lees meer

Targos Bevo Hc fors onderuit in Antwerpen

16 november 2014

Na de royale overwinning op Aalsmeer (33-26) geloofden de spelers weer in een plek bij de eerste vier. De vier beste ploegen in de BENE-League spelen begin volgend jaar de finaleronde.

lees meer

Targos Bevo Hc feliciteert Jan Reijnen B.V. met predicaat ‘Hofleverancier’

16 november 2014

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te verlenen aan Jan Reijnen B.V., sponsor van Targos Bevo Hc.

lees meer

Puike prestatie dames A2 van Targos Bevo Hc

16 november 2014

Inzet loont zeggen ze wel eens, oftewel Bij Eendracht Volgt Overwinning. Afgelopen zondag speelde de dames A2 uit tegen Vios A1, een pittige wedstrijd waar de dames voluit moesten spelen .

lees meer

‘Waar kunnen we Sasja pijn doen?’

14 november 2014

Targos Bevo Hc wacht zaterdag in de BENE-League de uitwedstrijd tegen KV Sasja HC in Antwerpen. In de Heuf won Bevo met 24-20 van de Belgen. Gaat de ploeg van Martin Vlijm opnieuw zegevieren? Bram Knippenbergh blikt vooruit.

lees meer

Jong Bevo wint van Jong Volendam

14 november 2014

Afgelopen zondagmiddag troffen de twee talententeams van Targos Bevo Hc en KRAS Volendam elkaar in de Heuf in Panningen. Na een ruststand van 12-14 in het voordeel van Volendam wonnen de Bevo mannen uiteindelijk met 31-26.

lees meer

Nog één jaar topsportbijdrage Bevo en Peelpush

12 november 2014

Bevo en Peelpush houden de marketingbijdrage voor de topsport van 20.000 euro in ieder geval nog één jaar. De gemeenteraad stemde hier na veel discussie mee in tijdens de behandeling van de begroting.

lees meer

Kom Dames 1 aanmoedigen in Mill!

10 november 2014

Morgenavond speelt Dames 1 in de beker een uitwedstrijd tegen MHV'81 Mill. De Dames kunnen jullie support goed gebruiken. Vanuit De Heuf rijden er 3 auto's naar Mill (vertrek 19.30 uur). Supporters kunnen meerijden.

lees meer

Targos Bevo Hc onderuit in Bocholt

10 november 2014

Targos Bevo Hc heeft de goede wedstrijd tegen Aalsmeer van afgelopen donderdag (33-26 winst) geen vervolg weten te geven. Het team van coach Martin Vlijm ging zondagmiddag onderuit in en tegen QubiQ A. Bocholt: 32-23.

lees meer

Bevo neemt afscheid van Wouter Leenen

08 november 2014

Targos Bevo Hc heeft donderdag officieel afscheid genomen van Wouter Leenen (23). Dat gebeurde in De Heuf na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Aalsmeer.