Nieuws

Bericht 651 t/m 660 van in totaal 1491 berichten.

lees meer

Belangrijk gelijkspel dames Targos Bevo Hc

09 maart 2015

De dames van Targos Bevo Hc hebben, in een in de 2de helft gelijk opgaande wedstrijd, tegen de reserves van Quintus uiteindelijk een belangrijk punt in de wacht weten te slepen (30-30).

lees meer

Sterke wedstrijd Heren A tegen Olympia '89

09 maart 2015

Afgelopen zaterdagavond stond de vierde en laatste competitiewedstrijd tussen de Heren A van Targos Bevo Hc en Olympia 89 uit Oss op het progamma. In de Mondriaanhal in Oss begonnen de mannen van trainer / coach Rob van Bokhoven te gemakkelijk aan het duel.

lees meer

Dames C1: Jippie, de titel is binnen!

08 maart 2015

Drie wedstrijden voor het einde van de competitie hebben de dames C-1 hun seizoensdoelstelling al behaald.

lees meer

Zondag mogelijk laatste thuiswedstrijd dames Bevo

06 maart 2015

Als de dames van Targos Bevo de play-offs niet bereiken, spelen ze komende zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Voor een viertal speelsters kan het duel met de nummer drie van de ranglijst Virto/Quintus hun afscheid worden van het eigen publiek.

lees meer

Nipt verlies Targos Bevo Hc in Aalsmeer

06 maart 2015

Targos Bevo Hc heeft de spannende uitwedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer nipt verloren: 27-26.

lees meer

Nick de Kuyper komt eraan

05 maart 2015

Voor Targos Bevo Hc begint de competitie nu pas met wedstrijden tegen Aalsmeer, Volendam en Hurry Up. Nick de Kuyper, binnenkort terug van een slepende voetblessure, tekent voor vier punten.

lees meer

Winnend Bevo verzuimt doelsaldo op te schroeven

02 maart 2015

Targos Bevo Hc heeft ook de derde wedstrijd in de finaleronde om het Nederlands kampioenschap gewonnen. Alphadeur Houten werd thuis eenvoudig verslagen met 38-24.

lees meer

Worden Dames C1 eerste kampioen?

02 maart 2015

Voor dames C1 staat de belangrijke wedstrijd tegen nr. 3 Hercules op het programma

lees meer

Paaseieren actie

02 maart 2015

Dit jaar organiseert onze vereniging een PAASEIEREN ACTIE om extra inkomsten te werven voor onze club. Dit is hard nodig om iedereen te kunnen laten sporten en natuuurlijk om extra leuke dingen te kunnen doen met onze (jeugd)leden.

lees meer

Heren A verslaat E.M.M

02 maart 2015

De vierde competitieontmoeting met E.M.M uit Middelburg stond afgelopen zondagmiddag op het programma in De Heuf. De voorgaande drie ontmoetingen hadden de Bevo-mannen geen moeite met de Middelburgers.