Nieuws

Bericht 591 t/m 600 van in totaal 1382 berichten.

lees meer

Prinses Noëlle zwaait scepter in Egchel

18 januari 2015

Zondag 11 januari jongstleden zijn prins Stef (Lemmen) en Prinses Noëlle (van Schaijk) onthuld als nieuwe heersers over het Egchelse Kemphazenrijk in 2015.

lees meer

Uitloting obligaties 2014

16 januari 2015

Woensdag 14 januari heeft de uitloting plaats gevonden van de obligaties 2014.

lees meer

WK-ganger Mark van den Beucken terug uit Engeland

16 januari 2015

Doelman Mark van den Beucken van Targo Bevo Hc kwalificeerde zich in Engeland met Jong Oranje voor het WK in Brazilië komende zomer. De focus nu gericht op de wedstrijd in de BENE-League zaterdag tegen FIQAS Aalsmeer.

lees meer

Prachtig resultaat en winnaars Oliebollenactie

16 januari 2015

Afgelopen zaterdagavond, na de gewonnen wedstrijd van Dames 1 tegen Nieuwegein, is de uitslag van de Oliebollenactieie bekend gemaakt. Het prachtige eindresultaat voor onze vereniging was maar liefst € 3500,-.

lees meer

Dames winnen regiofinale NHV bekertoernooi!!

15 januari 2015

De dames van Targos Bevo Hc hebben woensdagavond door een regelmatige overwinning op hoofdklasser BFC uit Beek de 1/8 finale van het landelijk bekertoernooi bereikt.

lees meer

Ruime overwinning dames Targos Bevo Hc

15 januari 2015

De dames van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond in een goed gevulde sporthal de Heuf een ruime overwinning behaald op hekkensluiter Nieuwegein.

lees meer

Targos Bevo HC begint aan laatste reeks wedstrijden BENE-League

13 januari 2015

Targos Bevo Hc hervat zaterdag de competitie in de BENE-League met de uitwedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer. Trainer Martin Vlijm hoopt op een goed resultaat. “We willen bij de eerste vier eindigen.”

lees meer

Jong Oranje naar WK Brazilië

11 januari 2015

Jong Oranje, met vier spelers van Targo Bevo Hc in de gelederen, heeft zich in Gillingham, Engeland, op meer dan overtuigende wijze geplaatst voor het WK in Brazilië.

lees meer

Heren A wint met overtuiging in Middelburg

11 januari 2015

Zondagmiddag waren de mannen van trainer/coach Rob van Bokhoven te gast bij E.M.M. in Middelburg. Na een behoorlijke reis klonk het beginsignaal in Sporthal De Sprong iets later dan gepland vanwege het uitlopen van de voorafgaande wedstrijden Na een ruststand van 8-11 won Heren A uiteindelijk de wedstrijd met 15-27.

lees meer

Targos Bevo Hc hofleverancier voor Heren Juniors selectie

07 januari 2015

Bondscoach Gino Smits heeft de definitieve selectie van de Nederlandse Heren Juniors voor het WK-kwalificatietoernooi in Gillingham bekend gemaakt.