Nieuws

Bericht 561 t/m 570 van in totaal 1597 berichten.

lees meer

Wegen van Targos Bevo Hc en trainer Martin Vlijm scheiden na dit seizoen

02 maart 2016

Panningen - De wegen van trainer Martin Vlijm en Targos Bevo Hc scheiden zich na dit seizoen. De 57-jarige Amsterdammer en het bestuur van Targos Bevo Hc zijn dit na goed overleg overeengekomen.

lees meer

Heren A1 genomineerd als beste sportploeg

29 februari 2016

De nominatiecommissie van het Sportgala Peel en Maas heeft zaterdag de nominaties bekend gemaakt voor het sportgala van 2015.

lees meer

Opnieuw winst dames Targos Bevo HC

28 februari 2016

De dames van Targos Bevo HC hebben zondagmiddag hun vierde overwinning op rij geboekt. De reserves van Virto Quintus werden in een aantrekkelijke wedstrijd op een 28-24 nederlaag getrakteerd.

lees meer

Ruime zege Bevo

28 februari 2016

Bevo beleefde een goede generale voor de topper tegen Volendam komend weekend. In De Heuf werd afgelopen zaterdag Red-Rag Tachos verslagen met 35 -14. Het was de derde overwinning op rij.

lees meer

Targos Bevo HC C1 wint in Breda

26 februari 2016

Zaterdag 20 februari jl. hebben we een wedstrijd gespeeld tegen Breda. We speelden heel goed, de eerste 10 minuten liep de stand gelijk op

lees meer

Lambert van Berlo: ‘We moeten gas geven’

26 februari 2016

Targos Bevo Hc speelt zaterdagavond thuis tegen Red-Rag Tachos. De voormalig landskampioen is uiteraard favoriet, weet assistent-trainer Lambert van Berlo. “We moeten de foutjes uit ons spel halen, en wat we goed doen nog beter doen.”

lees meer

Spelers Targos Bevo Hc geselecteerd

22 februari 2016

De handballers Loek Michiels, Sybren Stijweg en Stefan van Gils van Targos Bevo HC zijn in een voorselectie opgenomen, die zich gaan voorbereiden op het EK U18 dat in het Litouwse Kaunas gespeeld gaat worden.

lees meer

Bevo wint ook in Emmen

21 februari 2016

Targos Bevo Hc heeft ook de tweede wedstrijd om de nationale titel gewonnen. In Emmen versloeg de ploeg van coach Martijn Vlijm zaterdagavond Oosting E&O met 26 - 36.

lees meer

Jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens de Algemene Ledenvergadering

20 februari 2016

Maandag 15 februari vond alweer de 30e Algemene Ledenvergadering plaats van Bevo Hc. In de kantine van De Heuf werd terug geblikt op het afgelopen jaar en werd vooruit gekeken naar de toekomst.

lees meer

Bevo gaat zonder Bram Knippenbergh voor overwinning tegen E&O

19 februari 2016

Targos Bevo Hc speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Oosting E&O. Vanaf de bank zal Bram Knippenbergh, opnieuw geblesseerd, moeten toekijken.