Nieuws

Bericht 481 t/m 490 van in totaal 1560 berichten.

lees meer

Handbal Extra speelt eerste wedstrijd

01 mei 2016

De handbaltopper tussen Targos Bevo Hc en FIQAS Aalsmeer zaterdagavond werd voorafgegaan door een wedstrijd voor spelers met een geestelijke beperking.

lees meer

Wedstrijd- en balsponsor Targos Bevo Hc - FIQAS Aalsmeer

01 mei 2016

Na afloop van de wedstrijd Targos Bevo Hc – FIQAS Aalsmeer werd de heer Coen Hanssen (Seacon Logistics BV) hartelijk bedankt voor het optreden als wedstrijdsponsor.

lees meer

Targos Bevo Hc naar finaleronde

01 mei 2016

Dankzij een verdiende overwinning op FIQAS Aalsmeer (26 - 20) heeft Targos Bevo Hc zich zaterdagavond in een volgepakte Heuf geplaatst voor de finaleronde. Tegenstander in de strijd om de nationale titel is aartsrivaal OCI Lions.

lees meer

Gaan de ‘Bevo Tifosi’ het verschil maken tegen Aalsmeer?

30 april 2016

Binnen het voetbal bestonden ze al langer, maar de afgelopen jaren maakten ze ook op de Nederlandse handbalvelden hun entree: Fan-groeperingen! Supporters die hun club door dik en dun steunen.

lees meer

Targos Bevo Hc verlengt contracten spelers

29 april 2016

Targos Bevo Hc heeft de contracten met vier dragende spelers verlengd. Robin Jansen, Rik Elissen, Pim Augustinus en Toon Leenders spelen ook volgend jaar voor de Noord-Limburgse ere-divisieclub.

lees meer

Lambert van Berlo over topper tegen Aalsmeer: ‘Echte werk moet nog beginnen’

29 april 2016

Targos Bevo Hc kan zaterdag de finaleronde bereiken. Door in De Heuf te winnen van FIQAS Aalsmeer. “Dat de beste ploeg moge winnen. Hopelijk zijn wij dat”, blikt assistent-trainer Lambert van Berlo vooruit.

lees meer

Sportstimuleringsprojecten Ieniemieniehandbal en Sportexpresse groot succes

28 april 2016

Targos Bevo Hc is maatschappelijk betrokken. De afgelopen vier weken heeft Targos Bevo Hc deel genomen met twee sportstimuleringsprojecten, namelijk Ieniemieniehandbal en Sportexpresse.

lees meer

Vlijm: “Ik wil kampioen worden met Bevo!”

24 april 2016

Targos Bevo Hc rekent zaterdag op een volle Heuf tijdens de competitiewedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer. Bij winst speelt de ploeg van Martin Vlijm de finaleronde tegen OCI Lions.

lees meer

Geslaagde editie Peel en Maas Cup 2016

22 april 2016

Het is alweer twee dagen geleden dat de Peel en Maas Cup 2016 van start ging. Het was weer een geslaagd toernooi. De kinderen van de basisscholen waren heel enthousiast. Het was een leerzame, sportieve en gezellige dag voor de kids.

lees meer

Merijn Haenen put moed uit de verloren bekerwedstrijd

22 april 2016

Targos Bevo Hc speelt zaterdag in De Heuf de competitiewedstrijd tegen KRAS Volendam. Merijn Haenen put moed uit de verloren bekerwedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer.