Nieuws

Bericht 451 t/m 460 van in totaal 1597 berichten.

lees meer

Jeroen van den Beucken: “Wij willen de volle buit”

29 september 2016

Hij was tegen Merksem Handbal de topscorer van Targos Bevo Hc, maar helemaal tevreden was Jeroen van den Beucken niet. “We hadden moeten winnen. We verspelen onnodig de winst in de slotseconden

lees meer

Targos Bevo Hc laat winst uit handen glippen

25 september 2016

Targos Bevo Hc heeft in Merksem de zekere zege tegen Merksem Handbal uit handen laten glippen. De Panningse ploeg incasseerde zeven seconden voor het eindsignaal de gelijkmaker van de Belgen. D

lees meer

Pim Augustinus: “In Merksem “moeten we winnen”

23 september 2016

De eerste thuisnederlaag tegen landskampioen OCI Lions is geëvalueerd, Het vizier is nu helemaal gericht op de tweede uitwedstrijd in België.

lees meer

GS Products: Balsponsor Targos Bevo Hc

23 september 2016

Uit handen van Lambert van Berlo en Niek Jordens ontving Geert Steeghs, directeur GS Products, na afloop van de wedstrijd Targos Bevo Hc – OCI Lions de wedstrijdbal.

lees meer

ERIMA verlengt contract met Targos Bevo Hc

23 september 2016

In het Rabo Sponsorhome ondertekende Arian Verrijt (Managing Director ERIMA) samen met Erik van de Vin (penningmeester sponsorcommissie) het nieuwe 3 jarige sponsorcontract in het bijzijn van veel sponsoren.

lees meer

Man of The Match Jeroen van de Beucken

23 september 2016

Zaterdag 17 september verloor Targos Bevo Hc helaas van OCI Lions met 29 – 34.

lees meer

Dames C1 op uitnodiging naar Tophandbal toernooi in Den Haag

20 september 2016

Dames C1 hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het Tophandbal toernooi in Den Haag waar ze voor uitgenodigd waren door Hercules Den Haag.

lees meer

Twee zwakke fases Targos Bevo Hc fataal

18 september 2016

Twee zwakke fases zijn Targos Bevo Hc fataal geworden in het topduel tegen OCI Lions in de BENE League. Het werd uiteindelijk 34-29 voor de Zuid- Limburgse ploeg, die daardoor aan kop gaat in de BENE League.

lees meer

Dames 1 verliest door eigen fouten

18 september 2016

De dames maakten zaterdag de lange trip naar Breezand. ZAP bleek inderdaad, zoals vooraf verwacht een ploeg die goed gaat meekomen in de eerste divisie. Een jong maar toch wel uitgebalanceerde ploeg met verschillende kwaliteiten.

lees meer

Een week om niet te vergeten….

17 september 2016

De dames hebben na de emotionele wedstrijd vorige week tegen Fortissimo afgelopen maandag de draad weer “gewoon” moeten oppakken en hebben maandag en woensdag weer hard getraind.