Nieuws

Bericht 441 t/m 450 van in totaal 1516 berichten.

lees meer

Targos Bevo Hc verlengt contracten spelers

29 april 2016

Targos Bevo Hc heeft de contracten met vier dragende spelers verlengd. Robin Jansen, Rik Elissen, Pim Augustinus en Toon Leenders spelen ook volgend jaar voor de Noord-Limburgse ere-divisieclub.

lees meer

Lambert van Berlo over topper tegen Aalsmeer: ‘Echte werk moet nog beginnen’

29 april 2016

Targos Bevo Hc kan zaterdag de finaleronde bereiken. Door in De Heuf te winnen van FIQAS Aalsmeer. “Dat de beste ploeg moge winnen. Hopelijk zijn wij dat”, blikt assistent-trainer Lambert van Berlo vooruit.

lees meer

Sportstimuleringsprojecten Ieniemieniehandbal en Sportexpresse groot succes

28 april 2016

Targos Bevo Hc is maatschappelijk betrokken. De afgelopen vier weken heeft Targos Bevo Hc deel genomen met twee sportstimuleringsprojecten, namelijk Ieniemieniehandbal en Sportexpresse.

lees meer

Vlijm: “Ik wil kampioen worden met Bevo!”

24 april 2016

Targos Bevo Hc rekent zaterdag op een volle Heuf tijdens de competitiewedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer. Bij winst speelt de ploeg van Martin Vlijm de finaleronde tegen OCI Lions.

lees meer

Geslaagde editie Peel en Maas Cup 2016

22 april 2016

Het is alweer twee dagen geleden dat de Peel en Maas Cup 2016 van start ging. Het was weer een geslaagd toernooi. De kinderen van de basisscholen waren heel enthousiast. Het was een leerzame, sportieve en gezellige dag voor de kids.

lees meer

Merijn Haenen put moed uit de verloren bekerwedstrijd

22 april 2016

Targos Bevo Hc speelt zaterdag in De Heuf de competitiewedstrijd tegen KRAS Volendam. Merijn Haenen put moed uit de verloren bekerwedstrijd tegen FIQAS Aalsmeer.

lees meer

Meiden C3 winnen alle wedstrijden

21 april 2016

De meiden C3 begon de zaalcompetitie 2015-2016 als de D2. In de hoogste D-klasse had het team onvoldoende tegenstand en won het de een na de andere wedstrijd met overtuiging en met veel gemak.

lees meer

Geslaagde eerste editie van 'Handbal Inside'

18 april 2016

Tijdens de eerste editie ‘Handbal Inside’ op de sponsoravond van Targos Bevo Hc vlogen de oneliners over tafel. Deze kwamen van Gabrie Rietbroek, de voormalig handbaltrainer, trainer Martin Vlijm, chef sport van Dagblad de Limburger Patrick Delait en VVV-voorzitter Hai Berden.

lees meer

Bevo heren 2 naar eredivisie

17 april 2016

Het team Heren 2 van Targos Bevo Hc is zondagmiddag gepromoveerd naar de eredivisie. Voor de wedstrijd tegen WHC uit Den Haag had de ploeg van Jeroen Baats aan één punt genoeg om promotie af te dwingen.

lees meer

Eenvoudige zege Bevo

17 april 2016

Targos Bevo Hc heeft zaterdagavond in de eredivisie een gemakkelijke zege geboekt op Red-Rag Tachos. In Waalwijk werd het 20 - 34.