Nieuws

Bericht 411 t/m 420 van in totaal 1439 berichten.

lees meer

Bevo gaat zonder Bram Knippenbergh voor overwinning tegen E&O

19 februari 2016

Targos Bevo Hc speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Oosting E&O. Vanaf de bank zal Bram Knippenbergh, opnieuw geblesseerd, moeten toekijken.

lees meer

Geef je op voor de belactie van de Vriendenloterij!

15 februari 2016

Samen met de VriendenLoterij organiseren we een belactie om de club te steunen.

lees meer

E.H.V.DC1 – Targos BEVO DC1

15 februari 2016

De eerste helft was er mooi spel, soms wat foutjes of speelden we de bal niet goed over, maar dat pakten we wel weer goed op. We stonden binnen een paar minuten voor met 0-2

lees meer

Belangrijke winst dames Targos Bevo Hc

14 februari 2016

De dames van Targos Bevo Hc hebben zondagmiddag een belangrijke stap gezet richting lijfsbehoud in de eerste divisie. In een aantrekkelijke wedstrijd werd PSV uiteindelijk op een ruime nederlaag getrakteerd.

lees meer

Targos Bevo Hc start met zege

14 februari 2016

Targos Bevo Hc is de competitie om de nationale titel begonnen met een overwinning. In sporthal De Heuf werd Quintus Kornneef zaterdagavond verslagen met 33 - 27.

lees meer

De BENE-Leagueteams zijn favoriet

12 februari 2016

Targos Bevo Hc opent zaterdag de nationale competitie in De Heuf tegen Koornneef Quintus. Nick de Kuyper, geblesseerd, leeft mee vanaf de bank. “De BENE-Leagueteams zijn favoriet.”

lees meer

Gemeente staat garant voor lening De Heuf

09 februari 2016

De Heuf BV, thuishaven van handbalclub Targos Bevo HC, kan een hypothecaire lening van 1.165.000 afsluiten bij de Rabobank. De gemeenteraad besloot dinsdag met 22 stemmen vóór het voorstel dat de gemeente garant staat voor de lening.

lees meer

Bevo derde in BENE-League

08 februari 2016

Targos Bevo Hc is derde geworden in de BENE-League door in de troostfinale op knappe wijze te winnen van Achilles Bocholt: 32 - 22. Bart Ravensbergen werd uitgeroepen tot beste doelman van de Belgisch-Nederlandse competitie.

lees meer

Targos Bevo Hc speelt troostfinale

07 februari 2016

Bevo verloor zaterdag in een meer spannende dan goede wedstrijd na verlening tegen Initia Hasselt met 30 – 28. Bocholt ging tijdens de tweede kruisfinale in de slotseconden ten onder tegen OCI Lions: 26 -25.

lees meer

Targos Bevo Hc klaar voor hoofdprijs

05 februari 2016

Zo bewijzen de resultaten van de laatste paar maanden en de sfeer binnen de ploeg. Nog meer dan vorig seizoen vormt Bevo een eenheid. ‘Een goed stel’, zou Theo Reitsma zeggen. De ploeg van Martin Vlijm is sterker geworden met de komst van Toon Leenders en Merijn Haenen.