Nieuws

Bericht 391 t/m 400 van in totaal 1533 berichten.

lees meer

Man of The Match Jeroen van de Beucken

23 september 2016

Zaterdag 17 september verloor Targos Bevo Hc helaas van OCI Lions met 29 – 34.

lees meer

Dames C1 op uitnodiging naar Tophandbal toernooi in Den Haag

20 september 2016

Dames C1 hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het Tophandbal toernooi in Den Haag waar ze voor uitgenodigd waren door Hercules Den Haag.

lees meer

Twee zwakke fases Targos Bevo Hc fataal

18 september 2016

Twee zwakke fases zijn Targos Bevo Hc fataal geworden in het topduel tegen OCI Lions in de BENE League. Het werd uiteindelijk 34-29 voor de Zuid- Limburgse ploeg, die daardoor aan kop gaat in de BENE League.

lees meer

Dames 1 verliest door eigen fouten

18 september 2016

De dames maakten zaterdag de lange trip naar Breezand. ZAP bleek inderdaad, zoals vooraf verwacht een ploeg die goed gaat meekomen in de eerste divisie. Een jong maar toch wel uitgebalanceerde ploeg met verschillende kwaliteiten.

lees meer

Een week om niet te vergeten….

17 september 2016

De dames hebben na de emotionele wedstrijd vorige week tegen Fortissimo afgelopen maandag de draad weer “gewoon” moeten oppakken en hebben maandag en woensdag weer hard getraind.

lees meer

Rik Elissen: “We willen winnen van OCI Lions”

15 september 2016

Na de onnodige nederlaag tegen Visé zijn de mannen van Targos Bevo HC gebrand op een overwinning tegen landskampioen OCI- Lions. Rick Elissen kijkt nog even terug op de wedstrijd tegen Visé.

lees meer

Rouwverwerking op handbalvloer

13 september 2016

Je zult maar moeten handballen daags nadat je moeder is overleden. Het overkwam Sarah Lovas (19) van Targos Bevo HC. Sarah speelde niet alleen voor haar mama Zsuzsanna Lovas-Nagy, ze blonk zelfs uit voor de vrouw die altijd haar idool zal blijven.

lees meer

Speciale overwinning dames Targos Bevo HC

12 september 2016

Na een indrukwekkende 1 minuut stilte i.v.m. het overlijden van Zsuzsanna Lovas Nagy begonnen de dames aan hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

lees meer

Rob van Bokhoven nieuwe trainer Targos Bevo Hc 2

11 september 2016

PANNINGEN - Jeugdtrainer Rob van Bokhoven is met ingang van 11 september benoemd tot trainer van heren 2 van Targos Bevo Hc dat in de Eredivisie uit komt.

lees meer

Onnodig verlies Targos Bevo HC in België

11 september 2016

Op bezoek bij Visé BM heeft Targos Bevo HC een onverwachte 27-26 nederlaag geleden.