Nieuws

Bericht 351 t/m 360 van in totaal 1560 berichten.

lees meer

Breaking news: Polva Serviti vervangt team Angola

22 december 2016

De organisatie van de Limburgse Handbal Dagen heeft Põlva Serviti uit Estland toegevoegd aan de line-up van de editie van 2016 als vervanger van Team Angola.

lees meer

Zuid Korea wint van verjongd Nederlands team

21 december 2016

Een sterk verjongd Nederlands team heeft woensdagavond een nederlaag opgelopen tegen het team van Zuid-Korea, dat volgende week deelneemt aan de Limburgse Handbal Dagen.

lees meer

Bevo Hc met twee gastspelers op LHD

21 december 2016

Vanwege personele problemen als gevolg van blessures van Bram Knippenbergh, Robin Jansen en Niek Jordens heeft trainer Harold Nusser van Targos/Bevo Hc een aantal gastspelers uitgenodigd om de ploeg te versterken tijdens de Limburgse Handbal Dagen.

lees meer

Heren C1 oefent tegen TV Aldekerk

21 december 2016

Na afloop van de wedstrijd van Heren 1 werd er door de C1 gespeeld tegen TV Aldekerk.

lees meer

Onverdiende nederlaag Targos Bevo Hc

19 december 2016

Targos Bevo Hc heeft een ongelukkige 22-21 nederlaag geleden tegen het sterke Initia Hasselt. De goed spelende mannen van trainer Harold Nusser hadden minimaal een punt verdiend.

lees meer

Talent van de week: Coen van der Sanden

17 december 2016

Zondag 18 december zal Coen van der Sanden het 'Talent van de Week' zijn bij het BENE-League duel Targos Bevo Hc - Hubo Initia Hasselt. Wij stelden Coen een aantal vragen.

lees meer

Rik Elissen: 'We hebben het handballen niet verleerd'

16 december 2016

Rik Elissen was niet alleen topscorer tegen Merksem Handbal, maar ook een van de uitblinkers aan de zijde van Targos Bevo Hc.

lees meer

Eetcafé De Stoep en Gloeiend bedankt

15 december 2016

Afgelopen zaterdag was Eetcafé De Stoep de balsponsor tijdens de wedstrijd Targos Bevo Hc - Merksem Handbal. De wedstrijdsponsor was Gloeiend.

lees meer

Heren C1 wint topper!

12 december 2016

Gisteren de topper tegen nummer 2 Volendam.

lees meer

Overtuigende zege van ontketend Targos Bevo Hc

11 december 2016

Heel Targos Bevo Hc begroette met opluchting 32-19 zege op Merksem Handbal. De vierde zege kwam tot stand door een gemotiveerd Targos Bevo Hc, dat vanaf de eerste minuut de regie had.