Nieuws

Bericht 1451 t/m 1460 van in totaal 1464 berichten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc komen net tekort tegen Nieuwegein

10 oktober 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond de punten niet in Panningen weten te houden. Venus Nieuwegein won uiteindelijk na een ruststand van 14-16 met 30-33. In de eerste helft ging het goed gelijk op. Via tussenstanden van 5-5 en 10-10 stond het na 28 minuten spelen nog steeds gelijk 14-14. Toch was het Nieuwegein

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen in Dalfsen

03 oktober 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben na een ruststand van 17-13 met 36-23 verloren van een van de kampioenskandidaten MizuWaAi/Dalfsen. In de eerste helft speelden de dames een behoorlijke pot handbal en konden dan ook lange tijd in het spoor van hun tegenstander blijven. Via tussenstanden van 4-2, 8-6 en 13-11 werd de rust

lees meer

Dramatisch slot voor Eurotech Bevo Hc

03 oktober 2010

Tegenover elkaar in sporthal De Heuf stonden afgelopen zaterdag twee ploegen die hunkerden naar een overwinning. Zowel FIQAS/Aalsmeer, als Eurotech Bevo Hc zijn het seizoen niet zo best gestart en hadden daarom dringend behoefte aan een succesje.

lees meer

Prima prestatie dames Eurotech-Bevo!!

19 september 2010

De dames van Eurotech-Bevo speelden woensdagavond hun eerste competitie wedstrijd in de eredivisie en pakte meteen de volle winst.

lees meer

Slap Eurotech Bevo Hc afgetroefd door Hurry Up

19 september 2010

De heren van Eurotech Bevo Hc waren gewaarschuwd. Wedstrijden in Zwartemeer horen niet geschaard te worden onder de categorie eenvoudige klussen.

lees meer

E&O blijft onneembare horde voor Eurotech Bevo Hc

12 september 2010

Drie keer eerder stonden de ploegen van Eurotech Bevo Hc en Pals Groep/E&O dit jaar al tegenover elkaar. Drie keer eerder ging de overwinning naar de Emmenaren. In het eerste treffen van het nieuwe seizoen, maakten de gasten snel duidelijk deze reeks een passend vervolg te willen geven.

lees meer

Osvaldo Gomes naar Eurotech Bevo Hc

15 augustus 2010

Net voor het sluiten van de uiterste datum voor de overschrijving heeft Osvaldo Gomes zich gemeld bij Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Goede start heren 2

15 augustus 2010

Afgelopen zaterdag speelde Heren 2 een Trial in Kwintsheul tegen Quintus 1, (Ned. Eredivisie) en OLSE Merksem uitkomend in de 2de nationale van Belgiƫ.

lees meer

Rob Killaars maakt overstap naar Eurotech Bevo Hc

25 juli 2010

De 22-jarige Rob Kilaars heeft besloten om voor het komende seizoen de overstap te naar Eurotech Bevo Hc. De linkerhoekspeler, die uitkwam voor het Venlose Loreal, wil bij Bevo nagaan waar de grenzen van zijn mogelijkheden liggen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc wapenen zich voor eredivisie

29 juni 2010

De afgelopen dagen en weken hebben de dames van Eurotech Bevo Hc kunnen nagenieten van een fantastisch seizoen. Als promovendus met als hoofddoel handhaving in de eerste divisie ontpopte de Bevo-ploeg zich gaandeweg tot titelkandidaat.