Nieuws

Bericht 1431 t/m 1440 van in totaal 1463 berichten.

lees meer

Lange reis zonder punten voor Eurotech Bevo Hc

20 december 2010

Na een aantal zware wedstrijden in de competitie, waarvan de meeste het predikaat finale verdienden met het oog op de strijd om het play off-ticket, moesten de heren afgelopen weekend de focus richten op de BeNeLux-liga.

lees meer

Heren 2 wint ruim van NOAV

16 december 2010

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben de bekerwedstrijd tegen NOAV met 35-25 gewonnen.

lees meer

Geen Heren 1, geen Dames 1, maar wel Heren 2

15 december 2010

We beloven niks, maar de prestaties van de afgelopen weken spreken voor zich.

lees meer

Eurotech Bevo Hc bewijst zichzelf slechte dienst

12 december 2010

De 13de speelronde is voor de heren van Eurotech Bevo Hc niet bepaald een gelukkige geworden. Op het programma stond immers een vooraf al cruciaal bestempeld duel dat na afloop een bijzonder nadelig eindresultaat kende.

lees meer

Eurotech Bevo Hc pakt belangrijke punten

06 december 2010

Sleutelduel. Zo oordeelden zowel Hurry Up-coach Joop Fiege, als Piotr Konitz, coach van Eurotech Bevo Hc, over het onderlinge duel van hun ploegen in de 12de speelronde van de competitie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc laat overwinning glippen

29 november 2010

De strijd om de play off-plaatsen is hevig. Maar liefst 5 ploegen zijn in de race voor slechts 4 tickets. Voor de heren van Eurotech Bevo Hc speelde het vervolg van de spannende stoelendans zich afgelopen weekend af in Emmen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

25 november 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben woensdagavond na een ruststand van 13-14 met 27-32 verloren van Huyser E&O. In een van beide kanten rommelige wedstrijd ging het lange tijd gelijk op.

lees meer

Eurotech Bevo Hc weet Quintus niet nogmaals te verrassen

22 november 2010

In de hevige strijd om de play off-tickets heeft Eurotech Bevo Hc een gevoelige tik moeten incasseren. Tegen concurrent Quintus, die eerder in het seizoen nog zo verrassend in eigen huis verslagen werd, liepen de mannen van Piotr Konitz dit keer tegen een nederlaag aan.

lees meer

Eurotech Bevo Hc krijgt hulp van boven

15 november 2010

De mannen van Eurotech Bevo Hc beleefden een moeizame start van de competitie. Blessures en pech achtervolgden de Heldenaren en het spel was niet altijd best.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc spelen verdienstelijk maar verliezen van beter Hellas

14 november 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag goed partij gegeven tegen een van de sterkste ploegen uit de eredivisie.