Nieuws

Bericht 1431 t/m 1440 van in totaal 1530 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan nog niet winnen

15 augustus 2011

Na een eerdere 29-32 nederlaag tegen Belgisch kampioen Initia Hasselt kon Eurotech Bevo Hc ook dit weekend nog niet tot winst komen.

lees meer

Toch weer Leenen bij Eurotech Bevo Hc

04 augustus 2011

Met het vertrek van doelman Bart en speler Roel leek de naam Leenen uit de teamopgave van Eurotech Bevo Hc te gaan verdwijnen. Niets is echter minder waar.

lees meer

Terugkeer ‘Tieske’ bij Eurotech Bevo Hc

04 augustus 2011

Jarenlang werd zijn naam met veel enthousiasme gescandeerd op de Bevo-tribunes. Na weer een serie reddingen bezongen de supporters hun doelman telkens weer hartstochtelijk met ‘Tieske, Tieske’.

lees meer

Eurotech Bevo Hc hunkert naar start voorbereiding

01 augustus 2011

Na een relatief lange zomerstop hunkeren de heren van handbaleredivisionist Eurotech Bevo Hc naar de start van de voorbereiding. Gebrand zijn ze om het teleurstellend verlopen vorige seizoen zo snel mogelijk te doen vergeten.

lees meer

Marijn Sinkeldam koestert hoop in dopingdrama

20 juli 2011

Een enorme schok. Zwaar aangeslagen was Marijn Sinkeldam toen hij het bericht ontving dat een dopingtest voor hem positief was uitgevallen.

lees meer

Poolse handbaltweeling naar Eurotech Bevo Hc

16 juli 2011

In de zoektocht naar versterking van de huidige spelersgroep heeft Eurotech Bevo Hc hulp gekregen van Prime Champ. Mede dankzij het Venlose bedrijf kunnen de Heldenaren beschikken over de Poolse handbaltweeling Lukasz en Andrzej Wasilek.

lees meer

Bijzondere samenwerking Eurotech Bevo Hc en Prime Champ

16 juli 2011

Het lijkt rustig rond de handbalheren van Eurotech Bevo Hc. Sinds het einde van competitie is er weinig berichtgeving geweest over de ploeg van de nieuwe trainer/coach William Gommans. Schijn bedriegt echter.

lees meer

Nick de Kuyper: beste linkeropbouwer tijdens EK heren Youth

10 juli 2011

een sterk toernooi met een aantal fraaie resultaten, zijn de Heren Youth bij de Partille Cup/Open EK in Zweden als vierde geëindigd. In de selectie waren 2 spelers van Eurotech Bevo Hc opgenomen, Jeroen van den Beucken en Nick de Kuyper.

lees meer

Bart Hofmeyer terug op het oude nest

09 juli 2011

Voorbeelden zijn er te over. Ploegen die na een degradatie uit elkaar vallen en in een vrije val geraken. Hard is de afgelopen weken dan ook schermen gewerkt om voorwaarden te scheppen om een dergelijk doemscenario bij het damesteam te voorkomen.

lees meer

Coaches B Heren volop aan het werk op LK Susteren

28 juni 2011

Afgelopen Zaterdag 25 Juni zijn de Heren B afgereisd naar Susteren om deel te nemen aan het LK Veldcompetitie 2011. Tegenstander was niemand minder dan het Heren B team van V& L uit Geleen.