Nieuws

Bericht 1421 t/m 1430 van in totaal 1461 berichten.

lees meer

Geen eer te behalen voor Eurotech Bevo Hc

31 januari 2011

Nog niet zo lang geleden, in mei 2009 om precies te zijn, waren Aalsmeer en Bevo Hc in een enerverende strijd verwikkeld om het landskampioen. Nu, minder dan 2 jaar later, vechten beide ploegen opnieuw een spannend duel uit.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen degradatieduel

30 januari 2011

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag na een niet goede maar wel spannende wedstrijd nipt verloren van Fortissimo.

lees meer

Ruime nederlaag dames Eurotech-Bevo Hc tegen koploper

23 januari 2011

De dames van Eurotech-Bevo Hc hebben zaterdagavond 20 minuten goed partij kunnen geven tegen T+A/VOC Amsterdam. Vervolgens kwam men met name aanvallend tekort.

lees meer

Ondanks sterk begin geen punten voor Eurotech Bevo Hc

23 januari 2011

a het teleurstellende optreden tegen HA R&O, dat resulteerde in een verlies van 2 kostbare punten, is de situatie precair geworden voor de heren van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Ingrid Segers wil vertrouwen terugbrengen bij Bevo-dames

17 januari 2011

Aan de zoektocht naar een nieuwe trainer/coach voor het eerste damesteam van Eurotech Bevo Hc is een einde gekomen. Met grote tevredenheid kan de technische commissie van de handbaleredivisionist nu de komst van Ingrid Segers melden.

lees meer

Heren Eurotech Bevo Hc starten jaar in mineur

17 januari 2011

Na ruim een maand eredivisiepauze, waarin de heren van Eurotech Bevo Hc wel in actie kwamen tijdens de BeNeLux-competie en de Limburgse HandbalDagen, stond afgelopen weekend de eerste speelronde van het nieuwe jaar op het programma.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen degradatieduel

10 januari 2011

De dames van Eurotech-bevo Hc hebben zich zelf een slechte dienst bewezen door van het tot gisteren puntloze DSS uit Heemskerk te verliezen.

lees meer

Geen punten, wel tevredenheid bij Eurotech Bevo Hc

31 december 2010

Eredivisie, BeNeLux-competitie en dan ook nog Limburgse HandbalDagen. Het leek vooraf een beetje teveel van het goede voor de jonge, door blessures behoorlijk uitgedunde spelersgroep van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Lange reis zonder punten voor Eurotech Bevo Hc

20 december 2010

Na een aantal zware wedstrijden in de competitie, waarvan de meeste het predikaat finale verdienden met het oog op de strijd om het play off-ticket, moesten de heren afgelopen weekend de focus richten op de BeNeLux-liga.

lees meer

Heren 2 wint ruim van NOAV

16 december 2010

De heren van Eurotech Bevo Hc hebben de bekerwedstrijd tegen NOAV met 35-25 gewonnen.