Nieuws

Bericht 1421 t/m 1430 van in totaal 1530 berichten.

lees meer

Zaterdag 24 September om 11.15...............

26 september 2011

Vandaag de wedstrijd tegen Swift 2000 B1. Gezien dat onze "talentjes" nog even een training hadden met de Limburgse Selectie vertrokken we met de overige spelers vanaf De Heuf richting Roermond.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc winnen opnieuw

26 september 2011

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben ook hun 3e wedstrijd winnend weten af te sluiten tegen Olympia uit Hengelo. Na een ruststand van 15-8 werd het uiteindelijk 25-21 in het voordeel van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Wanneer zien we jou fluitend het veld opgaan?

25 september 2011

Ben je ambitieus en hou je van handbal? Wil jij wat bereiken? Ben jij die leider in het veld die de verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat?

lees meer

Worstelend Eurotech Bevo Hc naar verdiende winst

19 september 2011

In de derde speelronde van competitie stonden de heren van Eurotech Bevo Hc tegenover hekkensluiter Swift. Na de eerste twee duels had trainer/coach William Gommans aanknopingspunten gevonden om het spel van de Heldenaren te verbeteren.

lees meer

Limburgse Derby Heren B1 Eurotech Bevo - Sittardia B1

18 september 2011

Na een welverdiende vakantie speelden de Heren B1 afgelopen zondagmiddag hun 1e Limburgse derby tegen Sittardia B1.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc beginnen goed aan de competitie.

12 september 2011

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn onder leiding van de nieuwe trainer/coach Bart Hofmeijer goed aan de competitie begonnen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc komt op het einde net te kort

11 september 2011

Zaterdagavond 10 september speelde de mannenploeg van Eurotech Bevo Hc in sporthal de Bloemhof van Aalsmeer. Tegenstander was Fiqas Aalsmeer, de ploeg die Bevo in 2009 van het landskampioenschap hield.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint ruim

05 september 2011

Zaterdag jl speelden de heren van Eurotech Bevo hc in een bloedhete Sport- en Evenementenhal ”de Heuf” haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegenstander was het Rotterdamse HA R&O.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint ruim van Eynatten

29 augustus 2011

Zaterdag jl. speelde Eurotech Bevo hc zijn laatste wedstrijd in de voorbereidingen wel tegen het Belgische Eynatten, dat onder leiding staat van oud- bondscoach Pim Rietbroek. De wedstrijd werd in de eigen Sport- en evenementenhal “De Heuf” afgewerkt.

lees meer

Nuttige oefenweekend voor Eurotech Bevo

22 augustus 2011

De mannenploeg van Eurotech Bevo hc heeft een nuttig oefenweekend afgewerkt.