Nieuws

Bericht 1401 t/m 1410 van in totaal 1463 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc overtuigend derby-winnaar

04 april 2011

In de vierde speelronde mocht Eurotech Bevo Hc laten zien zich terecht de beste ploeg uit de play downs te mogen noemen. Bij winst in de Noordlimburgse derby tegen Loreal zouden de Heldenaren niet meer in te halen zijn voor de concurrentie.

lees meer

Heren A: Limburgs beste

03 april 2011

In een volle De Heuf speelden de mannen A-jeugd tegen hun leeftijdsgenootjes van Sittardia, de medekampioenskandidaat. Uiterst geconcentreerd begon men aan de partij om de Limburgse titel.

lees meer

Dames B3 kampioen

03 april 2011

Zaterdag 2 april jl. kon Eurotech Bevo Hc alweer de derde kampioen van dit seizoen noteren. De dames B3 moest nog 1 punt halen om zich kampioen te noemen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc: sportploeg van het jaar Gemeente Peel en Maas

02 april 2011

Op het Sportgala 2010 van de gemeente Peel en Maas werd het damesteam van Eurotech Bevo Hc uitgeroepen tot sportploeg van het jaar 2010.

lees meer

Degradatiezorgen nemen toe voor dames Eurotech Bevo Hc

01 april 2011

Door een verdiende nederlaag tegen mede degradatie kandidaat GIBO Kwiek Raalte hebben de dames van Eurotech Bevo Hc zich zelf een slechte dienst bewezen en komt degradatie naar de eerste divisie steeds dichter bij.

lees meer

Nederlaag dames Eurotech-Bevo Hc tegen sterke tegenstander

28 maart 2011

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een russtand van 15-9 met 32-24 verloren van het sterke SEW uit Nibbixwoud. De ruime nederlaag kwam pas in de laatste 7 minuten tot stand.

lees meer

Eurotech Bevo Hc veilig!

28 maart 2011

Halverwege de play down-competitie hebben de heren van Eurotech Bevo Hc zich al veilig gespeeld en zullen ook volgend seizoen uitkomen in de eredivisie. Een overwinning op het Rotterdamse HA R&O was daarvoor voldoende.

lees meer

Eurotech Bevo Hc doet prima zaken

21 maart 2011

Vooraf waren de kenners het erover eens. Wedstrijd 2 van de nacompetitie zou voor de heren van Eurotech Bevo Hc een richtingbepalende worden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc start zoektocht naar nieuwe trainer

11 maart 2011

Niet geheel onverwacht kwamen onlangs, kort na afloop van de reguliere competitie, handbalvereniging Eurotech Bevo Hc en trainer/coach Piotr Konitz overeen om hun samenwerking na afloop van dit seizoen te beƫindigen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc start met overwinning

11 maart 2011

Een handbalvrij weekend kwam na afloop van een uiterst spannende slotfase van de competitie zeer gelegen voor de heren van Eurotech Bevo Hc. Slechts een 12-tal doelpunten kwamen de mannen van Piotr Konitz uiteindelijk tekort om deelname aan de play offs af te dwingen.