Nieuws

Bericht 1371 t/m 1380 van in totaal 1463 berichten.

lees meer

Nick de Kuyper: beste linkeropbouwer tijdens EK heren Youth

10 juli 2011

een sterk toernooi met een aantal fraaie resultaten, zijn de Heren Youth bij de Partille Cup/Open EK in Zweden als vierde geëindigd. In de selectie waren 2 spelers van Eurotech Bevo Hc opgenomen, Jeroen van den Beucken en Nick de Kuyper.

lees meer

Bart Hofmeyer terug op het oude nest

09 juli 2011

Voorbeelden zijn er te over. Ploegen die na een degradatie uit elkaar vallen en in een vrije val geraken. Hard is de afgelopen weken dan ook schermen gewerkt om voorwaarden te scheppen om een dergelijk doemscenario bij het damesteam te voorkomen.

lees meer

Coaches B Heren volop aan het werk op LK Susteren

28 juni 2011

Afgelopen Zaterdag 25 Juni zijn de Heren B afgereisd naar Susteren om deel te nemen aan het LK Veldcompetitie 2011. Tegenstander was niemand minder dan het Heren B team van V& L uit Geleen.

lees meer

Heren B1- en dames B-jeugd pakken Limburgse titel

26 juni 2011

Zowel heren B als Dames B hebben de titel opgeëist bij de Limburgse Kampioenschappen in Susteren.

lees meer

Eurotech BEVO HC: Provincie en Gemeente samen op de middenstip

20 juni 2011

Vrijdagmorgen brachten een tweetal ambtenaren van de Provincie Limburg een bezoek aan de Heuf Sporthallen en Evenementencentrum.

lees meer

Dames B1 en Heren B1 kampioen

20 juni 2011

Met 2 prima zeges slaagden de beide B-selecties erin om de titel in de wacht te slepen.

lees meer

Heren A2 sluit succesvol seizoen af in Beringe

07 juni 2011

Ondanks het feit dat de heren A2 geen officiële kampioenswedstrijd hebben kunnen spelen, vond gisteren onder tropische sferen het kampioensfeestje plaats voor deze kanjers.

lees meer

Nick en Rob: nederlands studentenkampioen

03 juni 2011

De handballers van de Radboud Universiteit Nijmegen, met de Bevo spelers Nick de Kuyper en Rob Killaars, hebben op 28 en 29 mei voor de derde maal op rij, het Groot Nederlands Kampioenschap handbal op hun naam geschreven.

lees meer

Vos Investment Lions wint BRUURS Beloftentoernooi 2011

03 juni 2011

Het is inmiddels een jarenlange traditie. Elk jaar, rond Hemelvaartsdag, verzamelen de beste talententeams zich in Panningen. Op het programma staat dan het Bruurs Beloftentoernooi.

lees meer

Professionele begeleiding handballers Eurotech Bevo Hc

31 mei 2011

Bij Eurotech Bevo Hc wordt druk gebouwd aan de toekomst. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de samenstelling van de spelersgroep die komend seizoen in de hereneredivisie actief zal zijn.