Nieuws

Bericht 1361 t/m 1370 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Handbalproject afgesloten met strijd om Peel en Maas Cup

11 april 2012

Handbal leeft! Dat is niet alleen te zien aan de volle tribunes bij de wedstrijden van Eurotech Bevo Hc, maar ook aan het enthousiasme bij de basisscholen in de gemeente Peel en Maas.

lees meer

Weer ‘net niet’ voor Heren Juniors

09 april 2012

Na de nipt verloren, maar uitstekend gespeelde partij van gisteren tegen Duitsland, waren vandaag alle ogen gericht op de ontmoeting met Tsjechië. Zouden de Marijn, Nick Daan en Jeroen de goede lijn doorzetten en een goede stap richting het EK in Turkije kunnen maken?

lees meer

Spelers Eurotech Bevo Hc geselecteerd

06 april 2012

Voor het EK-kwalificatietoernooi in Duitsland hebben de bondscoaches Joop Fiege en Harrie Weerman drie spelers van Eurotech Bevo Hc opgeroepen voor het juniorenteam.

lees meer

Ook de mannen van Bevo A1 pakken Limburgse titel!

05 april 2012

De mannen van Bevo A1 begonnen aan hun 3e wedstrijd van de play-offs. De tegenstander was Sittardia, wat altijd een beladen wedstrijd betekent.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc doen goede zaken in Eindhoven

05 april 2012

Door zelf te winnen en doordat V&L in Geleen gelijk speelde tegen DOS hebben de dames van Eurotech Bevo Hc weer alles zelf in de hand.

lees meer

NK Amsterdam deelname voor Eurotech Bevo Heren B1 !!

02 april 2012

Zondag 1 april waren de beslissende play-off wedstrijden voor de Eurotech Bevo Heren B1. Deze werden allemaal in Sporthal Craneveld te Venlo gespeeld.

lees meer

Dames Eurotech BevoHc verliezen 1ste wedstrijd nacompetitie

02 april 2012

De dames van Eurotech BevoHc hebben de 1ste wedstrijd in de nacompetitie met 31-36 verloren van V&L uit Geleen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc ten onder in laatste kwartier

02 april 2012

Of de heren van Eurotech Bevo Hc zich hadden hersteld van de thuisnederlaag tegen Volendam was de grote vraag voorafgaand aan de Limburgse derby tegen de Lions.

lees meer

“Adieu Ron”

30 maart 2012

Ron stopt ermee, hij geeft de pijp aan Maarten. Na 15 jaar in het eerste team van BEVO vindt hij het wel welletjes en gaat hij zich op andere zaken richten.

lees meer

Play offs 2012 - Pim Augustinus over de Limburgse derby!

28 maart 2012

Kijk en luister naar Pim Augustinus over de kansloze nederlaag tegen Volendam en zijn blik op de cruciale derby in en tegen de Limburg Lions.