Nieuws

Bericht 1361 t/m 1370 van in totaal 1601 berichten.

lees meer

Driemaal zilver op Limburgs Kampioenschap

25 juni 2012

Drie Eurotech Bevo.Hc-teams leverden op het LK afgelopen weekend een prima prestatie.

lees meer

Ook titel voor dames B en heren B

18 juni 2012

Na vorige week al de laatste wedstrijd gespeeld te hebben, moesten de dames B 1 tot dit weekend wachten om te weten of men kampioen was.

lees meer

Zonnige verenigingsdag Eurotech Bevo Hc

18 juni 2012

Geholpen door het prachtige weer en een prima organisatie werd de eerste verenigingsdag op zondag 10 juni een groot succes.

lees meer

Vernieuwde De Heuf kan steunen op drie pijlers

10 juni 2012

De Heuf in Panningen stond al bekend als multifunctioneel sportcomplex en thuishaven van handbaleredivisionist Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Dames C1 lentekampioen

10 juni 2012

Met een prachtige 29-7 overwinning wist het gedreven spelende dames C 1-team het kampioenschap in de wacht te slepen.

lees meer

Nick de Kuyper debuteert in Oranje

01 juni 2012

Nick de Kuyper is de meest opvallende naam in de selectie van Oranje voor belangrijke play off-duels tegen IJsland van 10 en 16 juni. Hij doorliep alle jeugdselecties, speelde vele jeugdinterlands en mag nu al op 20-jarige leeftijd zijn debuut bij het grote Oranje maken.

lees meer

Bevo-dames gaan bouwen aan toekomst

25 mei 2012

In de damesafdeling van Eurotech Bevo Hc wordt vanaf komend seizoen de focus meer dan ooit gericht op talentendoorstroming.

lees meer

Eurotech Bevo Hc sluit af met winst zonder beloning

21 mei 2012

In de laatste wedstrijd van de play off-competitie hadden de heren van Eurotech Bevo Hc nog een kleine kans om een plaats te klimmen en alsnog beslag te leggen op een ticket voor de BeNeLux-liga.

lees meer

Bart Hofmeyer nieuwe trainer Eurotech Bevo Hc 2

21 mei 2012

Als debuterend trainer beleefde Bart Hofmeyer een succesvol jaar bij de dames van Eurotech Bevo Hc. Met de ploeg die in het seizoen ervoor gedegradeerd was uit de eredivisie wist hij de nacompetitie te bereiken, waarin uiteindelijk V&L de sterkste was.

lees meer

Mark van den Beucken verkozen tot beste doelman

21 mei 2012

Net als een week eerder door de jongste selectie van de afdeling Limburg was gepresteerd, legde afgelopen weekend ook de oudste Limburgse selectie beslag op het Nederlands kampioenschap.