Nieuws

Bericht 1351 t/m 1360 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc slaat belangrijke slag

30 april 2012

In Panningen stond afgelopen weekend de belangrijke zevende speelronde op het programma. In de spannende strijd om de vierde plaats kreeg Eurotech Bevo Hc te maken met rechtstreekse concurrent E&O.

lees meer

Koninklijke Onderscheiding

27 april 2012

Frank van den Beucken is vanmorgen voor zijn activiteiten op het gebied van de handbalsport, benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

lees meer

Eurotech Bevo Hc haakt af in strijd om derde plaats

23 april 2012

In een seizoen van hoge pieken en diepe dalen beleefde Eurotech Bevo Hc in speelronde 6 één van haar mindere dagen. Op bezoek bij Hurry Up gingen de Heldenaren op jacht naar de derde plek op de ranglijst.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw in Geleen

23 april 2012

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben voor de 4de keer dit seizoen niet weten te winnen van V&L uit Geleen.

lees meer

Zilver voor Heren A

23 april 2012

Een lange zaterdag met ongemeen spannende wedstrijden in de Amsterdamse Sporthallen Zuid, leverde uiteindelijk een zilveren medaille op voor de A jeugd van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Bekerdroom Eurotech Bevo Hc uiteengespat

20 april 2012

Voor de handbalheren van Eurotech Bevo Hc is een einde gekomen aan de droom van bekerwinst.

lees meer

DOS maatje te groot voor dames Eurotech Bevo Hc

16 april 2012

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag hun 2e nederlaag geleden in de nacompetitie. In Panningen werd na een ruststand van 13-17 uiteindelijk met 30-38 verloren van de ploeg uit Emmer Compascuum.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint 4 punten-duel

15 april 2012

Op de dag dat de vijfde speelronde van de heren play-offs geprogrammeerd stond, ontkwam het supporterslegioen van Eurotech Bevo Hc er niet aan om zich op te splitsen.

lees meer

Leerzaam NK voor dames B1

15 april 2012

Met tegenstanders uit de Nederlandse handbaltop in hun poule speelden de dames B1 een goed NK. Bij aanvang van de NK wisten de meiden van de B1 al dat het een zeer moeilijke opgave zou worden in Amsterdam.

lees meer

Bevo-jeugd levert unieke prestatie

12 april 2012

In de afgelopen weken werd volop gestreden om de Limburgse titels bij zowel de A-, als de B-jeugd. In een play off-competitie moesten de beste teams uit de reguliere competitie in onderlinge ontmoetingen uitmaken wie zich beste van Limburg mocht noemen.