Nieuws

Bericht 1341 t/m 1350 van in totaal 1578 berichten.

lees meer

Vernieuwde De Heuf kan steunen op drie pijlers

10 juni 2012

De Heuf in Panningen stond al bekend als multifunctioneel sportcomplex en thuishaven van handbaleredivisionist Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Dames C1 lentekampioen

10 juni 2012

Met een prachtige 29-7 overwinning wist het gedreven spelende dames C 1-team het kampioenschap in de wacht te slepen.

lees meer

Nick de Kuyper debuteert in Oranje

01 juni 2012

Nick de Kuyper is de meest opvallende naam in de selectie van Oranje voor belangrijke play off-duels tegen IJsland van 10 en 16 juni. Hij doorliep alle jeugdselecties, speelde vele jeugdinterlands en mag nu al op 20-jarige leeftijd zijn debuut bij het grote Oranje maken.

lees meer

Bevo-dames gaan bouwen aan toekomst

25 mei 2012

In de damesafdeling van Eurotech Bevo Hc wordt vanaf komend seizoen de focus meer dan ooit gericht op talentendoorstroming.

lees meer

Eurotech Bevo Hc sluit af met winst zonder beloning

21 mei 2012

In de laatste wedstrijd van de play off-competitie hadden de heren van Eurotech Bevo Hc nog een kleine kans om een plaats te klimmen en alsnog beslag te leggen op een ticket voor de BeNeLux-liga.

lees meer

Bart Hofmeyer nieuwe trainer Eurotech Bevo Hc 2

21 mei 2012

Als debuterend trainer beleefde Bart Hofmeyer een succesvol jaar bij de dames van Eurotech Bevo Hc. Met de ploeg die in het seizoen ervoor gedegradeerd was uit de eredivisie wist hij de nacompetitie te bereiken, waarin uiteindelijk V&L de sterkste was.

lees meer

Mark van den Beucken verkozen tot beste doelman

21 mei 2012

Net als een week eerder door de jongste selectie van de afdeling Limburg was gepresteerd, legde afgelopen weekend ook de oudste Limburgse selectie beslag op het Nederlands kampioenschap.

lees meer

Bekerwinst voor Heren A1

21 mei 2012

Op zondag 20 mei vertrok het team van heren A naar Maasbree waar de bekerfinale plaats zou vinden. Tegenstander was het heren A1 team van BFC uit Beek.

lees meer

AHV Swift wint BRUURS Beloftentoernooi 2012

17 mei 2012

De dag na hemelvaart stond traditiegetrouw het BRUURS Beloftentoernooi op het programma. De uitslagen van het toernooi op een rij.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A kruisen de degens in halve finale

08 mei 2012

Op zondag 6 mei togen Heren A naar sportcomplex De Haamen in Beek voor de halve finale van de afdelingsbeker tegen Loreal uit Venlo.