Nieuws

Bericht 1331 t/m 1340 van in totaal 1552 berichten.

lees meer

Zilver voor Heren A

23 april 2012

Een lange zaterdag met ongemeen spannende wedstrijden in de Amsterdamse Sporthallen Zuid, leverde uiteindelijk een zilveren medaille op voor de A jeugd van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Bekerdroom Eurotech Bevo Hc uiteengespat

20 april 2012

Voor de handbalheren van Eurotech Bevo Hc is een einde gekomen aan de droom van bekerwinst.

lees meer

DOS maatje te groot voor dames Eurotech Bevo Hc

16 april 2012

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag hun 2e nederlaag geleden in de nacompetitie. In Panningen werd na een ruststand van 13-17 uiteindelijk met 30-38 verloren van de ploeg uit Emmer Compascuum.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint 4 punten-duel

15 april 2012

Op de dag dat de vijfde speelronde van de heren play-offs geprogrammeerd stond, ontkwam het supporterslegioen van Eurotech Bevo Hc er niet aan om zich op te splitsen.

lees meer

Leerzaam NK voor dames B1

15 april 2012

Met tegenstanders uit de Nederlandse handbaltop in hun poule speelden de dames B1 een goed NK. Bij aanvang van de NK wisten de meiden van de B1 al dat het een zeer moeilijke opgave zou worden in Amsterdam.

lees meer

Bevo-jeugd levert unieke prestatie

12 april 2012

In de afgelopen weken werd volop gestreden om de Limburgse titels bij zowel de A-, als de B-jeugd. In een play off-competitie moesten de beste teams uit de reguliere competitie in onderlinge ontmoetingen uitmaken wie zich beste van Limburg mocht noemen.

lees meer

Handbalproject afgesloten met strijd om Peel en Maas Cup

11 april 2012

Handbal leeft! Dat is niet alleen te zien aan de volle tribunes bij de wedstrijden van Eurotech Bevo Hc, maar ook aan het enthousiasme bij de basisscholen in de gemeente Peel en Maas.

lees meer

Weer ‘net niet’ voor Heren Juniors

09 april 2012

Na de nipt verloren, maar uitstekend gespeelde partij van gisteren tegen Duitsland, waren vandaag alle ogen gericht op de ontmoeting met Tsjechië. Zouden de Marijn, Nick Daan en Jeroen de goede lijn doorzetten en een goede stap richting het EK in Turkije kunnen maken?

lees meer

Spelers Eurotech Bevo Hc geselecteerd

06 april 2012

Voor het EK-kwalificatietoernooi in Duitsland hebben de bondscoaches Joop Fiege en Harrie Weerman drie spelers van Eurotech Bevo Hc opgeroepen voor het juniorenteam.

lees meer

Ook de mannen van Bevo A1 pakken Limburgse titel!

05 april 2012

De mannen van Bevo A1 begonnen aan hun 3e wedstrijd van de play-offs. De tegenstander was Sittardia, wat altijd een beladen wedstrijd betekent.