Nieuws

Bericht 1321 t/m 1330 van in totaal 1578 berichten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc hard onderuit in Kwintsheul

17 september 2012

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun goede seizoensopening van de vorige week geen vervolg kunnen geven. Tegen het 2de team van Quintus ging men kansloos ten onder. Na een ruststand van 15-9 werd er uiteindelijk met 30-18 verloren.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft aan kop

16 september 2012

Als de mannen van Eurotech Bevo Hc in de eigen handbalarena bezoek krijgen van FIQAS/Aalsmeer, dan weten de toeschouwers al dat ze zich op kunnen maken voor een spannend avondje.

lees meer

Heren A1 starten competitie met een overwinning

13 september 2012

De zorgvuldige voorbereidingsfase heeft de Eurotech Bevo Hc Heren A1 zeer goed gedaan. De twee toernooien in de voorbereiding bleken een goede route naar de eerste topwedstrijd in en tegen Sittardia.

lees meer

Sterke seizoenstart dames Eurotech Bevo Hc

10 september 2012

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een zeer spannende slotfase hun eerste overwinning van dit seizoen binnen gehaald. Na een ruststand van 15-15 werd Kwiek uit Raalte uiteindelijk met 30-29 verslagen. De dames van de nieuwe trainer/coach Osvaldo Gomes

lees meer

Winst zonder franje voor Eurotech Bevo Hc

10 september 2012

Na de winst in het openingsduel tegen E&O reisden de mannen van Eurotech Bevo Hc afgelopen weekend met zelfvertrouwen naar Arnhem. Daar stond de ontmoeting gepland tegen AHV Swift, de ploeg die vorig seizoen ternauwernood degradatie wist te ontlopen.

lees meer

Afsluiting voorbereiding Eurotech Bevo Hc Heren A1

04 september 2012

Als voorbereiding had de leiding gekozen voor het Ambiorix Toernooi in Tongeren. Deze vond plaats op zaterdag 25 augustus, waaraan diverse Internationale ploegen deelnamen.

lees meer

Spectaculaire competitiestart Eurotech Bevo Hc

03 september 2012

Op zaterdag 1 september stond de competitie-opening van de handbaleredivisie op het programma. Te gast in de Panningse sporthal De Heuf was de nummer 4 van het afgelopen seizoen, de ploeg die de Bevo-mannen de weg naar de BeNeLux-liga versperde, het Drentse E&O.

lees meer

Nog werk aan de winkel voor Bevo-dames!

28 augustus 2012

Afgelopen weekend presteerde Dames 1 minder dan de voorgaande wedstrijden in de voorbereiding. Na donderdag vrij sterk te hebben gespeeld tegen DSS, werd hier zaterdag geen gevolg aan gegeven tegen DSVD.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint laatste oefenwedstrijd van Eynatten

27 augustus 2012

Zaterdag jl. speelden de mannen van Eurotech Bevo Hc hun laatste wedstrijd van de voorbereiding. Nadat er in de ochtend nog een pittige training was gehouden, traden de geel-blauwen om 13.30 uur aan voor de wedstrijd tegen het Belgische Eynatten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc winnen oefenwedstrijd van DSS

24 augustus 2012

Donderdag speelden de dames een oefenwedstrijd tegen DSS, een tegenstander in de steeds verder naderende competitie.