Nieuws

Bericht 1291 t/m 1300 van in totaal 1552 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo heren 2 laat eerste winst glippen

27 september 2012

Na 2 verloren wedstrijden waren de heren 2 van Eurotech Bevo Hc getergd om afgelopen weekend de wedstrijd tegen Aristos winnend af te sluiten. Het liep echter anders af.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

23 september 2012

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag hun eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden.

lees meer

Geslaagde Safe handbal Promo

18 september 2012

Afgelopen zondag vond in sporthallen De Peelhorst te Deurne de eerste "SAFE handbal PROMO" plaats. Vanaf 's morgens tien uur speelden de teams van handbalvereniging Niobe uit Asten, De Sprint uit Deurne en Handbal Someren een onderling toernooi.

lees meer

Pim Augustinus genomineerd als beste speler

17 september 2012

Onlangs zijn de nominaties bekend gemaakt voor de beste spelers van de Nederlandse handbaleredivisie in het seizoen 2011-2012. Voor de positie van beste rechteropbouwer zijn spelers genomineerd, onder wie een speler van Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc hard onderuit in Kwintsheul

17 september 2012

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun goede seizoensopening van de vorige week geen vervolg kunnen geven. Tegen het 2de team van Quintus ging men kansloos ten onder. Na een ruststand van 15-9 werd er uiteindelijk met 30-18 verloren.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft aan kop

16 september 2012

Als de mannen van Eurotech Bevo Hc in de eigen handbalarena bezoek krijgen van FIQAS/Aalsmeer, dan weten de toeschouwers al dat ze zich op kunnen maken voor een spannend avondje.

lees meer

Heren A1 starten competitie met een overwinning

13 september 2012

De zorgvuldige voorbereidingsfase heeft de Eurotech Bevo Hc Heren A1 zeer goed gedaan. De twee toernooien in de voorbereiding bleken een goede route naar de eerste topwedstrijd in en tegen Sittardia.

lees meer

Sterke seizoenstart dames Eurotech Bevo Hc

10 september 2012

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een zeer spannende slotfase hun eerste overwinning van dit seizoen binnen gehaald. Na een ruststand van 15-15 werd Kwiek uit Raalte uiteindelijk met 30-29 verslagen. De dames van de nieuwe trainer/coach Osvaldo Gomes

lees meer

Winst zonder franje voor Eurotech Bevo Hc

10 september 2012

Na de winst in het openingsduel tegen E&O reisden de mannen van Eurotech Bevo Hc afgelopen weekend met zelfvertrouwen naar Arnhem. Daar stond de ontmoeting gepland tegen AHV Swift, de ploeg die vorig seizoen ternauwernood degradatie wist te ontlopen.

lees meer

Afsluiting voorbereiding Eurotech Bevo Hc Heren A1

04 september 2012

Als voorbereiding had de leiding gekozen voor het Ambiorix Toernooi in Tongeren. Deze vond plaats op zaterdag 25 augustus, waaraan diverse Internationale ploegen deelnamen.