Nieuws

Bericht 1281 t/m 1290 van in totaal 1601 berichten.

lees meer

Laatste Play-off thuiswedstrijd Eurotech Bevo A1

04 maart 2013

Op zondag 3 Maart stond de laatste thuiswedstrijd op het programma tegen Sittardia Heren A1. De resterende 2 wedstrijden zullen in Beek en Sittard gespeeld worden voordat de de kampioen van dit seizoen bekend wordt.

lees meer

Opnieuw winst voor dames Eurotech Bevo Hc

03 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een uitstekend gespeelde wedstrijd wederom beide punten mee naar Panningen genomen. Door dit resultaat blijven ze nog steeds in de race voor een plek in de nacompetitie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc loot thuiswedstrijd

25 februari 2013

Maandagmiddag heeft de loting plaats gevonden van de kwartfinales van de beker bij de heren.

lees meer

Eurotech Bevo Hc slaat belangrijke eerste slag

25 februari 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc lijken de teleurstelling van het mislopen van de play offs goed verwerkt te hebben. In de eerste week na afloop van de reguliere competitie werden zowel in het bekertoernooi, als in de nacompetitie overwinningen geboekt.

lees meer

Eurotech Bevo Hc soeverein naar kwartfinales

25 februari 2013

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond zo kort na de teleurstellende afloop van de reguliere competitie een pittig weekje op het programma.

lees meer

Zwaarbevochten overwinning dames Eurotech Bevo Hc

24 februari 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond beide punten in Panningen weten te houden. Het werd echter een zwaar bevochten overwinning.

lees meer

Hulp voor Eurotech Bevo Hc blijft uit

18 februari 2013

Voor aanvang van de laatste speeldag was de situatie duidelijk. In de strijd om de laatste plek voor de play offs startten Hurry Up en Eurotech Bevo Hc met een zelfde aantal punten.

lees meer

Eurotech Bevo HC A1 beginnen Play-offs met overwinning

18 februari 2013

In het voorprogramma van de wedstrijd tussen Eurotech Bevo Hc en HARO afgelopen zaterdagavond stond een wedstrijd gepland tussen de A-jeugdteams van beide ploegen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc brengen SEW eerste thuisnederlaag toe!

18 februari 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond de reserves van SEW getrakteerd op de eerste thuisnederlaag van dit seizoen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc houdt spanning intact

10 februari 2013

De opdracht op de voorlaatste speeldag was duidelijk. Er MOEST gewonnen worden door de mannen van Eurotech Bevo Hc om nog uitzicht te houden op deelname aan de play offs.